Breukelen, 23 december 2011 – Xerox blijft wereldwijd leider in Managed Print Services (MPS). Het bedrijf is allereerst door Gartner, met 33 procent van de MPS-omzet in 2010, gepositioneerd als marktleider en in het leiderskwadrant van het 2011 Magic Quadrant voor MPS Worldwide geplaatst. Daarnaast positioneert ook IDC Xerox als leider in MPS. In het MarketScape rapport over Managed Print Services van 2011 benadrukt IDC het onderscheidend vermogen van Xerox om bedrijven, ongeacht hun omvang, te bedienen. Niet alleen via het directe maar ook via het indirecte kanaal.

Een aantal voorbeelden:

Grote organisaties als Strukton, TomTom, KLM, British Airways, Cisco, Kelly Services en diverse hogescholen/universiteiten gebruiken Xerox Enterprise Print Services om printen eenvoudiger en rendabeler te maken, of het nu is vanaf meerdere netwerkkantoren, de inhouse printcentra of onderweg. Middels ACS, A Xerox Company, integreert Xerox de MPS in de IT-infrastructuur om bedrijven te helpen met hun digitaliseringsslag en met het vereenvoudigen en versnellen van workflows. Dit levert tijds- en kostenbesparingen op.

Organisaties met een kleinere printinfrastructuur, zoals diverse Nederlandse gemeenten en provincies, hebben met behulp van Xerox Print Services controle over de printkosten door het toepassen van dezelfde tools en technieken die worden gebruikt bij grote bedrijven die hiermee miljoenen besparen. Xerox biedt ondersteuning op afstand voor break-fix, supplies en inkoop, om het inhouse printen en kopiëren te beheren.

Kleine en middelgrote bedrijven werken samen met Xerox partners over de hele wereld om hun MFP’s en printers, onafhankelijk van het merk, beter te beheren met behulp van Xerox Partner Print Services (XPPS) en PagePack 3.0. Gemeente Twenterand is zo’n voorbeeld in Nederland.

 

Rate this post

Print Friendly