Postbedrijf Sandd is sinds 2001 actief op de Nederlandse postmarkt en al tien jaar lang een stabiele en betrouwbare partner voor haar klanten. Sandd bezorgde met 53 distributiecentra, ruim 2.000 klanten en bijna 14.000 bezorgers haar 600 miljoenste poststuk van 2011. Rob Brakenhoff, Operationeel Directeur Sandd: “Het is fantastisch om te zien dat we, dankzij de inzet van onze medewerkers, deze mijlpaal hebben bereikt.” 600 miljoenste poststuk

Het 600 miljoenste poststuk werd verstuurd door de Sociale Verzekeringsbank. De Sociale Verzekeringsbank werkt al sinds 2008 met tevredenheid samen met Sandd en was één van de eerste klanten binnen het rijksbrede overheidscontract.

Integratie Selekt Mail

De groei van Sandd is tevens te danken aan de recente overname van Selekt Mail door Sandd. “De integratie van de overname is in een zeer kort tijdsbestek succesvol afgerond”, aldus Rob Brakenhoff. “Binnen het proces zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan om de overgang voor de klanten en medewerkers van Selekt Mail soepel te laten verlopen. Dit heeft geleid tot een organisatie met een stevige positie voor de toekomst.”

Sandd

Met vaste bezorgdagen, aantrekkelijke tarieven en betrouwbare dienstverlening bezorgt Sandd sinds 2001 geadresseerd drukwerk voor een uiteenlopende klantenkring van charitatieve instellingen tot postorderaars en van direct mailings tot tijdschriften.

Rate this post

Print Friendly