Docufacts

Cases

December 20, 2011 by Readsoft in Customer cases| 112 views

Yokogawa kiest ReadSoft voor automatische factuurverwerking in SAP

Yokogawa kiest ReadSoft voor automatische factuurverwerking in SAP

Yokogawa heeft meer dan 19.000 medewerkers en 86 vestigingen over de hele wereld. De klanten van Yokogawa zijn toonaangevende ondernemingen in de procesindustrie, die met name actief zijn in de olie-en gaswinning, energieopwekking, (petro)chemische-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Yokogawa Europe Solutions B.V., eveneens in Amersfoort gevestigd, is de verkoop- en serviceorganisatie voor de Nederlands markt. De 60.000 binnenkomende facturen worden in de toekomst automatisch verwerkt met de ReadSoft oplossing in SAP.

De facturen die Yokogawa binnenkrijgt zijn voor het merendeel van grote leveranciers. Arbeidsintensieve registratie, lange verwerkingstijd zorgen voor hoge kosten per factuur. Het beperkte inzicht in uitstaande facturen en gerelateerde bedragen maakt het handmatig oplossen van fouten een tijdrovend proces.

Het doel van het project is een geïntegreerde SAP oplossing neer te zetten zonder integratiekosten en met een enkele interface. Door de snelle adoptie en herkenning van huidige SAP gebruikers kan de continuïteit gewaarborgd blijven. De facturen kunnen efficiënter verwerkt worden waardoor de toeslagen bij betaling via creditcard vermeden kunnen worden.

De software van ReadSoft voor factuurverwerking in SAP zorgt voor herkenning, matching en inzicht in lopende facturen. De software biedt Yokogawa een geautomatiseerde en flexibele workflow omgeving waardoor minder inspanning nodig is voor het managen van goedkeuringen en het oplossen van fouten.

Evert Romviel, Europees ICT Manager

“In onze afweging voor de best passende oplossing, hebben we de kosten om een dergelijke software oplossing te onderhouden (TCO), nauwkeurig onderzocht. Hierbij is de ReadSoft integratie met SAP, en zeker ook de flexibele workflow doorslaggevend geweest.”

m4s0n501

Deel dit bericht

Email This Email This

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Nov
27
Thu
2014
9:00 am Marktupdate Printers & Multifunc...
Marktupdate Printers & Multifunc...
Nov 27 @ 9:00 am – 5:00 pm
27 november 2014 Op donderdag 27 november 2014 organiseren PIANOo en Docplus de marktupdate Printers en Multifunctionals. Evenals vorige jaren hebben we weer een aantal deskundige sprekers bereid gevonden hun kennis over dit onderwerp te delen. Voor[...]
Dec
31
Wed
2014
all-day CHIPKNIP STOPT
CHIPKNIP STOPT
Dec 31 – Jan 1 all-day
CHIPKNIP STOPT
Gebruikt uw organisatie de CHIPKNIP voor het betalen van kopie, print en scan? De Chipknip stopt per 1-1-2015 als betaalmiddel. U heeft tot 1-10-2014 om een alternatief te implementeren.

View Calendar