Docufacts

Cases

December 20, 2011 by Readsoft in Customer cases| 153 views

Yokogawa kiest ReadSoft voor automatische factuurverwerking in SAP

Yokogawa kiest ReadSoft voor automatische factuurverwerking in SAP

Yokogawa heeft meer dan 19.000 medewerkers en 86 vestigingen over de hele wereld. De klanten van Yokogawa zijn toonaangevende ondernemingen in de procesindustrie, die met name actief zijn in de olie-en gaswinning, energieopwekking, (petro)chemische-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Yokogawa Europe Solutions B.V., eveneens in Amersfoort gevestigd, is de verkoop- en serviceorganisatie voor de Nederlands markt. De 60.000 binnenkomende facturen worden in de toekomst automatisch verwerkt met de ReadSoft oplossing in SAP.

De facturen die Yokogawa binnenkrijgt zijn voor het merendeel van grote leveranciers. Arbeidsintensieve registratie, lange verwerkingstijd zorgen voor hoge kosten per factuur. Het beperkte inzicht in uitstaande facturen en gerelateerde bedragen maakt het handmatig oplossen van fouten een tijdrovend proces.

Het doel van het project is een geïntegreerde SAP oplossing neer te zetten zonder integratiekosten en met een enkele interface. Door de snelle adoptie en herkenning van huidige SAP gebruikers kan de continuïteit gewaarborgd blijven. De facturen kunnen efficiënter verwerkt worden waardoor de toeslagen bij betaling via creditcard vermeden kunnen worden.

De software van ReadSoft voor factuurverwerking in SAP zorgt voor herkenning, matching en inzicht in lopende facturen. De software biedt Yokogawa een geautomatiseerde en flexibele workflow omgeving waardoor minder inspanning nodig is voor het managen van goedkeuringen en het oplossen van fouten.

Evert Romviel, Europees ICT Manager

“In onze afweging voor de best passende oplossing, hebben we de kosten om een dergelijke software oplossing te onderhouden (TCO), nauwkeurig onderzocht. Hierbij is de ReadSoft integratie met SAP, en zeker ook de flexibele workflow doorslaggevend geweest.”

m4s0n501

Deel dit bericht

Email This Email This

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Feb
10
Tue
2015
all-day Integrated Systems 2015
Integrated Systems 2015
Feb 10 – Feb 12 all-day
De vakbeurs in de Amsterdamse  over het integreren van technologie in onze werkomgeving en samenleving. Ga naar http://www.iseurope.org  voor meer informatie over deze vakbeurs.
Feb
23
Mon
2015
all-day Hunkeler Innovationdays
Hunkeler Innovationdays
Feb 23 – Feb 26 all-day
Van 23 tot en met 26 februari 2015 worden in het Zwitserse Luzern de Hunkeler Innovationdays georganiseerd. Dit evenement wordt één keer per twee jaar gehouden. Het door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde[...]

View Calendar

Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.