Docufacts

Cases

December 20, 2011 by Readsoft in Customer cases

Yokogawa kiest ReadSoft voor automatische factuurverwerking in SAP

Yokogawa kiest ReadSoft voor automatische factuurverwerking in SAP

Yokogawa heeft meer dan 19.000 medewerkers en 86 vestigingen over de hele wereld. De klanten van Yokogawa zijn toonaangevende ondernemingen in de procesindustrie, die met name actief zijn in de olie-en gaswinning, energieopwekking, (petro)chemische-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Yokogawa Europe Solutions B.V., eveneens in Amersfoort gevestigd, is de verkoop- en serviceorganisatie voor de Nederlands markt. De 60.000 binnenkomende facturen worden in de toekomst automatisch verwerkt met de ReadSoft oplossing in SAP.

De facturen die Yokogawa binnenkrijgt zijn voor het merendeel van grote leveranciers. Arbeidsintensieve registratie, lange verwerkingstijd zorgen voor hoge kosten per factuur. Het beperkte inzicht in uitstaande facturen en gerelateerde bedragen maakt het handmatig oplossen van fouten een tijdrovend proces.

Het doel van het project is een geïntegreerde SAP oplossing neer te zetten zonder integratiekosten en met een enkele interface. Door de snelle adoptie en herkenning van huidige SAP gebruikers kan de continuïteit gewaarborgd blijven. De facturen kunnen efficiënter verwerkt worden waardoor de toeslagen bij betaling via creditcard vermeden kunnen worden.

De software van ReadSoft voor factuurverwerking in SAP zorgt voor herkenning, matching en inzicht in lopende facturen. De software biedt Yokogawa een geautomatiseerde en flexibele workflow omgeving waardoor minder inspanning nodig is voor het managen van goedkeuringen en het oplossen van fouten.

Evert Romviel, Europees ICT Manager

“In onze afweging voor de best passende oplossing, hebben we de kosten om een dergelijke software oplossing te onderhouden (TCO), nauwkeurig onderzocht. Hierbij is de ReadSoft integratie met SAP, en zeker ook de flexibele workflow doorslaggevend geweest.”

Deel dit bericht

Email This Email This

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Docufacts Youtube kanaal
Agenda
Jun
12
Thu
2014
9:00 am Seminar elektronische factuurverwerking 2014 Amsterdam
Seminar elektronische factuurver…
Jun 12 @ 9:00 am – 1:00 pm
Zowel een demonstratie van ISP-Invoice als de ervaringen van een klant komen hier uitgebreid aan bod. Deelname is uiteraard gratis. Tijdens dit seminar laten wij [...]
Oct
8
Wed
2014
all-day Vakbeurs ECM – DMS Expo
Vakbeurs ECM – DMS Expo
Oct 8 – Oct 10 all-day
Vakbeurs ECM - DMS Expo @ Messe Stuttgart
DMS Expo is de grootste vakbeurs over input management, output management, document management, digitale postkamer, enterprise content management en data storage management in Europa en [...]
Jan
1
Thu
2015
all-day CHIPKNIP STOPT
CHIPKNIP STOPT
Jan 1 all-day
CHIPKNIP STOPT
Gebruikt uw organisatie de CHIPKNIP voor het betalen van kopie, print en scan? De Chipknip stopt per 1-1-2015 als betaalmiddel. U heeft tot 1-10-2014 om [...]

View Calendar