Veenman is voor het jaar 2012 benoemd tot ‘PartnerOne Gold Specialist’ van HP. Deze eervolle onderscheiding dankt Veenman aan de kennis van HP producten en diensten, waardoor zij in staat is om oplossingen op maat te ontwerpen en te implementeren voor bedrijfsbehoeften. Het certificaat behorende bij deze benoeming is inmiddels aan Veenman overhandigd, inclusief de kwalificaties waaraan Veenman volgens HP voldoet.

Hans van Dam, Marketing Manager bij Veenman, is blij met deze erkenning. “Met deze onderscheiding kan de markt ons nog beter op juiste waarde inschatten, namelijk als een onafhankelijke en professionele organisatie op het gebied van kantoorautomatisering.”

Veenman heeft met deze PartnerOne Gold Specialist certificering bewezen te beschikken over een diepgaande kennis en ervaring die waarborgt dat u als klant de best mogelijke adviezen en producten ontvangt. U kunt er op vertrouwen dat zij de vaardigheden en expertise bezitten om u de beste IT-ervaring te bieden en uw bedrijf een concurrentievoorsprong te geven.

Van Dam: “Veenman mag zichzelf, als één van de weinigen in Nederland, HP PartnerOne Gold Specialist noemen. Met deze erkenning krijgt de succesvolle samenwerking, sinds 1994 tussen Veenman en HP, extra gestalte.”

Rate this post

Print Friendly