Nieuwegein, 20 december 2011 – Autonomy Corporation, onderdeel van HP, kondigt aan dat het door Gartner, Inc. in het leiderskwadrant van het Enterprise Information Archiving Magic Quadrant 2011 is geplaatst.

“Autonomy’s unieke meaning-based benadering voor archivering zorgt voor continuering van onze leidende positie in deze markt”, aldus Mike Sullivan, CEO van Autonomy Protect. “Autonomy biedt bedrijven en klanten de mogelijkheid om automatisch de concepten en patronen te identificeren in de miljoenen audio, video, social media en e-mail bestanden die dagelijks bij bedrijven binnenstromen en door hen worden verstuurd. Door de identificatie van de concepten en patronen zijn deze bedrijven in staat om de inhoud van de bestanden vast te stellen en ze adequaat te archiveren. Door deze mogelijkheden te combineren met Autonomy’s zeer veilige en schaalbare private cloud, bieden wij bedrijven een ongeëvenaard platform dat een reeks van eDiscovery en information governance mogelijkheden biedt.”

Voor het lezen van een gratis exemplaar van de 2011 Gartner Enterprise Information Management Magic Quadrant, bezoek www.autonomy.com/gartner_enterpriseinformationarchivingmq.

 

Rate this post

Print Friendly