Meerssen, 12 december 2011 – I.R.I.S. Nederland, gespecialiseerd in Intelligent Document Recognition (IDR) en Enterprise Content Management (ECM), introduceert een nieuwe dienstverlening. Bedrijven kunnen voortaan bij I.R.I.S. Nederland terecht voor de inrichting, het beheer of de volledige uitbesteding van hun ICT-infrastructuur. I.R.I.S. Nederland bouwt voort op de jarenlange ervaring die de I.R.I.S. Group heeft met deze dienstverlening op de Europese markt.

De nieuwe ICT-dienstverlening omvat bijvoorbeeld het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van servers, storage, netwerken en bijbehorende software. I.R.I.S. verricht ook audits en levert on-site support.

Bovendien beschikt I.R.I.S. over twee goedbeveiligde datacenters. Dat maakt het voor organisaties mogelijk hun complete IT-omgeving, inclusief applicaties, volledig uit te besteden. I.R.I.S. biedt onder andere remote monitoring, remote support, hosting, verschillende cloudservices en sourcing.

René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “I.R.I.S. Nederland (voorheen: Morningstar Systems) werd in 2007 overgenomen door de I.R.I.S. Group. Die overname leidde ertoe dat I.R.I.S. Nederland zijn dienstverlening op het gebied van ECM-/documentmanagement uitbreidde met diverse geïntegreerde scanoplossingen voor het OpenText ECM- en Autonomy WorkSite-platform. Voor veel van onze klanten was dit dé aanleiding om een digital mailroom of accounts payable-oplossing voor al hun intensieve documentprocessen in te richten. Met onze nieuwe ICT-dienstverlening zetten we een volgende stap, nu met oplossingen voor infrastructuur- en managed operations-vraagstukken. Hiermee hebben bedrijven in Nederland nu ook één betrouwbare partner voor al hun ongestructureerde informatie.”

Rate this post

Print Friendly