academisch ziekenhuis Maastricht kiest ReadSoft voor automatische factuurverwerking in SAP. Het azM is een universitair medisch centrum met daarnaast een regionale functie voor Maastricht en omstreken. De 85.000 binnenkomende facturen worden in de toekomst automatisch verwerkt met de ReadSoft oplossing in SAP.

Het azM ontvangt veel facturen van leveranciers die voeding, medische supplies en kantoorartikelen leveren. Veel van deze facturen bestaan uit meerdere pagina’s en bevatten grote aantallen productregels. Een van de kritieke knelpunten is het vergelijken van de productregels met de inkooporders. Dit is een arbeidsintensief proces met naar de mening van het azM teveel prijs- en hoeveelheidsverschillen en foutmeldingen.

Om dit te veranderen is er door het azM een verbeterproject gestart, waarbij met behulp van een eenvoudig op te zetten en makkelijk te onderhouden geautomatiseerde workflow bovenvermelde problemen worden voorkomen dan wel eenvoudig en snel opgelost worden. Hiermee zal het azM een verbetering op de efficiency van de administratieve organisatie realiseren.

De software van ReadSoft voor factuurverwerking in SAP zorgt voor herkenning en matching van productregels bij facturen. De software biedt azM een geautomatiseerde workflow omgeving waardoor minder inspanning nodig is en er op een eenvoudige en gecontroleerde manier de masterdata in SAP verbeterd en onderhouden kan worden.

John Nordhausen, Manager Financieel Administratief Service Centrum

“Na een uitvoerige vergelijking met andere spelers in de markt, is onze keuze op ReadSoft gevallen. Daarbij heeft hun ervaring, kennis en professionaliteit een onderscheidende bijdrage aan onze keuze geleverd”.

Over ReadSoft

ReadSoft is een toonaangevende en wereldwijde aanbieder van software oplossingen voor Document Automatisering. ReadSoft software stelt bedrijven in staat documentprocessen te automatiseren zoals: de invoering van gegevens, classificatie, ERP-matching, workflows, e-invoicing ed. De resultaten zijn: snellere documentverwerking, kostenbesparing en meer controle. ReadSoft is veruit de nummer 1 in factuur automatiseringsoplossingen. Sinds de start in 1991 is ReadSoft uitgegroeid tot een wereldwijde speler met vestigingen in 16 landen op vijf continenten en heeft een netwerk van lokale en internationale partners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsingborg, Zweden en het ReadSoft aandeel wordt verhandeld op de Nasdaq OMX Nordic Exchange Small Cap List.

 

Rate this post

Print Friendly