Ingis en 4apps Group sluiten partnerovereenkomst

Het netwerk van Ingis, de internetapplicatie voor elektronisch facturen van ING, is uitgebreid door de samenwerking met 4apps Group, de bewezen Oracle E-Business Suite dienstverlener.

Groot bereik

Met Ingis kunnen bedrijven hun facturen eenvoudig elektronisch versturen. Klanten profiteren optimaal omdat zij facturen ook elektronisch kunnen ontvangen en deze direct kunnen verwerken in hun financiële systeem. Bereik is dan cruciaal. Ingis heeft nu al het grootste bereik en dat wordt continu uitgebreid. Ook is Ingis volledig compliant met boekhoudpakketten en ERP-leveranciers zoals Oracle E-Business Suite, met andere netwerken en met initiatieven als Digipoort, de elektronische postbus van de Nederlandse Overheid.

Gemakkelijk en betrouwbaar

Ingis werkt samen met de bekende boekhoudpakketten, zoals Exact, Microsoft Dynamics, SAP, Oracle E-Business Suite en AccountView. De aansluiting tussen bedrijven en Ingis is daardoor snel geregeld. Men stapt moeiteloos over en profiteert direct van de voordelen. Ingis is goedgekeurd door de Nederlandse belastingdienst en heeft het Keurmerk voor Elektronisch Factureren van Plaftform ELFA.

4apps Group

Met bijna 50 professionals bedient 4apps Group middelgrote en grote organisaties binnen de overheid, financiële en professionele dienstverlening, retail, telecom en media. 4apps Group oplossingen zorgen ervoor dat klanten meer uit hun Oracle applicaties halen. Altijd en overal. Met de koppeling van 4apps Group kunnen elektronische facturen rechtstreeks uit Oracle via Ingis verstuurd worden en is het mogelijk elektronische facturen vanuit Ingis direct in Oracle in te lezen.

Rate this post

Print Friendly