Konica Minolta Business Solutions is opgenomen in het leiders-quadrant van het Magic Quadrant for MFPs and Printers, dat is gepubliceerd door Gartner.

“We hebben onze doelstelling, om te worden benoemd als wereldwijd leider in het sterk concurrerende MFP- en printer-quadrant, gehaald”, zegt Ernst Kolvenbag, algemeen directeur van Konica Minolta Business Solutions Nederland. “Deze benoeming is een bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen.”

Het Gartner Magic Quadrant voor leveranciers van MFP’s en printers is een leidraad voor middelgrote en grote organisaties die leveranciers van printerproducten en -diensten willen vergelijken. Klanten van Gartner zijn steeds vaker op zoek naar leveranciers die hun wereldwijde aanwezigheid kunnen versterken en aan hun behoeften kunnen voldoen als het gaat om printen en documentmanagement. Konica Minolta heeft haar reputatie kunnen behalen door de levering van een compleet productportfolio. Tevens heeft Konica Minolta maximaal voordeel behaald uit een meervoudige verkoopkanaal-strategie en levert hardware, software en dienstverlening aanklanten, wanneer besluitvormers deze nodig hebben.

De benoeming volgt na een aantal prijzen die Konica Minolta eerder dit jaar heeft gewonnen met haar bizhub MFP’s. Buyers Laboratory Inc. (BLI) benoemde Konica Minolta als winnaar van de ‘Line of the Year’- award voor de bizhub kleur- en zwartwit MFP-series. Gedurende de afgelopen twee jaar heeft Konica Minolta meer BLI-awards ontvangen dan andere leveranciers. De awards zijn toegekend op een aantal belangrijke punten, zoals betrouwbaarheid, gebruiksgemak en beeldkwaliteit.

Rate this post

Print Friendly