Hoofddorp/Kortrijk, Antwerpen, 7 december 2011 – IT-dienstverlener Delaware Consulting heeft voor het derde jaar op rij twee prestigieuze awards gewonnen op Content World, het jaarlijkse global flagshipevent rond Enterprise Content Management (ECM) van marktleider OpenText. Naast de Global SAP Competence Award kreeg Delaware ook de prijs voor EMEA Partner of the Year (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Voor het tweede jaar op rij wordt Delaware Consulting erkend als beste SAP partner van OpenText wereldwijd. In 2009 won Delaware Consulting de Global Rising Star Partner award.

Met deze jaarlijkse awards erkent OpenText het innovatievermogen, de resultaten en het intellectuele leiderschap van zijn partners. Delaware Consulting scoort duidelijk goed op alle criteria. De Belgische IT-dienstverlener ziet daarmee zijn inspanningen van het voorbije jaar beloond.

Platinum Partner

Sinds 2008, helpt Delaware ondernemingen bij de implementatie van OpenText producten die gebruikt worden in combinatie met SAP software. Het gaat daarbij om oplossingen voor het beheer van facturen en andere documenten, zoals SAP Invoice Management by OpenText en SAP Extended ECM by OpenText. In alle Delaware-vestigingen wereldwijd zijn OpenText experts aan de slag, van de Benelux, Frankrijk en Nederland tot China, Singapore, de US en Rusland. Delaware Consulting mocht begin dit jaar zijn titel van Premier Partner vervangen door die van Platinum Partner, het hoogste niveau van OpenText partnership.

Duidelijke erkenning

Patrick Andersen, partner Delaware Consulting: “Wij zijn ontzettend vereerd met deze nieuwe erkenning. De voorbije drie jaar hebben we ons verdiept in de oplossingen van OpenText en geïnvesteerd in een wereldwijd netwerk van experts. Vandaag zijn er 80 OpenText consultants aan de slag. Dankzij hun expertise en toewijding en het vertrouwen van onze klanten mogen we ons een snelgroeiende OpenText partner noemen. Ook in 2012 willen we op dit elan verdergaan.”

“Met het binnenhalen van de twee awards zet Delaware Consulting zichzelf op de kaart als een innovatieve en op groei gerichte OpenText partner”, aldus Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van OpenText. “De invloed van SAP-oplossingen binnen de OpenText markt wordt steeds groter en Delaware Consulting is een toegewijde, innovatieve partij die, vanwege hun duidelijke focus op SAP, zeer goed in staat is om voor ons volledige end-to-end SAP by OpenText-implementaties te realiseren in zowel Europa als in China, Singapore, de US en Rusland.”

Over Delaware Consulting

Delaware Consulting is een toonaangevende IT-dienstverlener die geavanceerde IT-oplossingen en diensten aanbiedt, gebaseerd op SAP-, Microsoft- en OpenText-technologie. De onderneming, die de titels Gold Certified Microsoft, Gold SAP, Gold Business Objects en Platinum OpenText partner voert, werkt permanent aan het uitbreiden en versterken van zijn organisatie. Het Delaware Consulting team telt momenteel 650 professionals in kantoren in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, China, Singapore en de VS. www.delawareconsulting.com

Over OpenText

OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico’s, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com.

Rate this post

Print Friendly