NAARDEN, 30 november 2011 – Lexmark International Inc. is door Gartner in het leiderskwadrant van het ‘Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS) Worldwide’[1] en het ‘Magic Quadrant for Printers and Multi Functional Printers (MFP)’[2] geplaatst. Deze positioneringen zijn gebaseerd op de evaluatie van Lexmark’s Managed Print Services, printers en MFP’s. Lexmark werd door Gartner beoordeeld op de vlakken ‘complete visie’ en ‘uitvoerend vermogen’.

Met de positionering van Lexmark in het leiderskwadrant van wereldwijde MPS, onderstreept Gartner Lexmark’s leiderschap in de MPS-markt, het brede scala van wereldwijde en grote MPS-klanten, de toekomstvisie die Lexmark hier op heeft en het feit dat de fabrikant over de juiste middelen beschikt om dit doel te bereiken. Lexmark is al meer dan twaalf jaar aanbieder van MPS. Lexmark’s MPS-aanbod onderscheidt zich in de markt door zijn branchespecifieke kennis, expertise in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en de focus op het ondersteunen van klanten in het verminderen van het aantal afdrukken.

Door Lexmark’s positionering in het printer- en MFP-leiderskwadrant, stelt Gartner dat de printerfabrikant het beste in staat is printers en MFP’s te leveren, het meest uitgebreide productportfolio heeft ten opzichte van andere leveranciers en onder meer in staat is de hoge service en het hoge marktaandeel wereldwijd te behouden. Lexmark biedt een uitgebreid portfolio aan zakelijke printers, MFP’s en All-in-ones (AIO’s). Alleen al in de laatste drie maanden heeft Lexmark meer dan honderd nieuwe printing- en imaging-apparaten geïntroduceerd voor het MKB en grote ondernemingen.

“Wij zijn erg blij met de positioneringen in de leiderskwadranten van Gartner,” zegt Marty Canning, executive vice president en president of Imaging Solutions and Services bij Lexmark. De positionering in het MPS-kwadrant bevestigt dat Lexmark een betrouwbare MPS-leverancier is en een aantal van ’s werelds grootste internationale bedrijven ondersteunt in het verbeteren van de productiviteit van werknemers, de snelheid van hun bedrijfsprocessen en het verlagen van de kosten. De positionering in het printer- en MFP-leiderskwadrant onderstreept dat onze innovatie van geavanceerde, intelligente MFP’s verder reikt dan alleen het verstrekken van productiviteitsverhogende workflow-oplossingen.”

Rate this post

Print Friendly