Konica Minolta, leverancier van totaaloplossingen voor optimalisatie van informatie- en documentstromen, gaat een Partnership met Dyade aan. Dyade levert als intermediair diensten aan in het onderwijs en was op zoek naar een betrouwbare printleverancier voor haar leden. De organisatie heeft zich hierbij laten leiden door de wensen van haar onderwijsklanten.

De heer Bol, algemeen directeur van Dyade Dienstverlening Onderwijs, zegt: “Een belangrijke overweging om met Konica Minolta een overeenkomst te sluiten is het feit dat de functionaliteiten van de oplossingen goed aansluiten bij huidige en toekomstige wensen van onze klanten. Ook komt Konica Minolta op ons over als een betrouwbare Partner, die hun afspraken nakomen. Met hun persoonlijke aanpak en expertise in onderwijsland, verwachten wij dat Konica Minolta een goede printleverancier zal zijn voor onze leden.”

Ernst Kolvenbag, algemeen directeur van Konica Minolta Business Solutions BV, ziet de samenwerking als een compliment. “Konica Minolta heeft al vele onderwijsorganisaties als klant. Onze organisatie heeft ook de ambitie deze dienstverlening verder uit te bouwen. We zijn er trots op dat we een professionele dienstverlener als Dyade hebben kunnen enthousiasmeren over onze toekomstgerichte oplossingen binnen het voor Konica Minolta strategische onderwijssegment. We hopen dan ook in de toekomst veel leden van Dyade te gaan helpen met het optimaliseren van hun documentstromen.”

Rate this post

Print Friendly