Hoofddorp, 15 november 2011 – DDinformatica introduceert de C-6600GB Silex Scan Server. Deze hi speed print- en scan server, ontwikkeld door Silex technology, maakt het mogelijk een Canon USB-scanner op eenvoudige wijze om te zetten in een netwerkscanner.

Van USB- naar netwerkscanner met de C-6600

Binnen organisaties ontstaat steeds meer vraag naar netwerkscanners. Wanneer nog gebruik wordt gemaakt van een USB scanner kan er maar vanaf één werkstation gescand worden. Alle medewerkers op bijvoorbeeld de financiële afdeling moeten kunnen scannen, maar willen de collega die de scanner via de USB interface op haar PC heeft laten aansluiten niet continue storen. Regelmatig komt het voor dat tijdens het coderen van facturen of de eindcontrole nog stukken toegevoegd moeten worden aan de workflow. In de huidige situatie moeten de medewerkers dit apart scannen naar een folder en vanuit deze folder de bijlagen toevoegen aan de workflow. Door de Canon scanner aan te sluiten via de C-6600 op het netwerk is dat niet meer nodig.

Met behulp van de software (SX Virtual Link) kan een exclusieve verbinding opgezet worden tussen het werkstation en de C-6600. Met het opzetten van deze verbinding wordt het alleenrecht verkregen op de scanner. De scanner is vanaf dat moment alleen te bedienen vanaf de werkplek die verbinding heeft met de C-6600. Zodra de scanwerkzaamheden zijn voltooid, kan de verbinding met de C-6600 weer worden vrijgegeven ter gebruik van anderen. Op deze manier kunnen organisaties met een kleine investering toch gebruik maken van de voordelen van een netwerkscanner.

Rate this post

Print Friendly