Buyers Laboratory (BLI) heeft Konica Minolta onderscheiden met de ‘Outstanding Achievement Award voor Innovatie’ voor hun Universal Printer Driver (UPD). Met de UPD kunnen gebruikers vanaf een gemeenschappelijke gebruikersinterface printen naar verschillende printers en multifunctionals (MFP’s) van Konica Minolta en andere leveranciers. Konica Minolta ontving de onderscheiding in het kader van de Pick Awards, die afgelopen zomer zijn uitgereikt. BLI heeft awards uitgereikt aan leveranciers die bijzondere vooruitgang hebben geboekt op het gebied van documentoplossingen en documentverwerkende systemen.

“Het ontvangen van de Outstanding Achievement Award van BLI is voor ons een erkenning van de inspanningen die we hebben geleverd voor onze producten”, zegt Ernst Kolvenbag, algemeen directeur van Konica Minolta Business Solutions Nederland. “Het implementeren en gebruiken van de UPD levert IT-afdelingen tijdwinst en kostenbesparing op.”

Bedrijven gebruiken vaak meerdere systemen van verschillende leveranciers in hun printomgeving. Ze staan dan voor de taak om het gehele printerpark te updaten met de laatste drivers en te testen met de in gebruik zijnde applicaties. De UPD van Konica Minolta zorgt ervoor dat er slechts één printer driver geïmplementeerd hoeft te worden voor alle systemen in het gehele printerpark. De UPD is beschikbaar voor MFP’s en printers van Konica Minolta en PCL/PostScript-producten van andere leveranciers.

Rate this post

Print Friendly