Ede/Katwijk, november 2011 – Qics heeft onlangs haar productaanbod uitgebreid met één van de EasyDistribution oplossingen (ED Verzendt) van ICreative. Met ED Verzendt zijn organisaties in staat om facturen naast PDF in alle XML formaten te verzenden. Tevens sluiten organisaties met ED Verzendt snel en makkelijk aan op Digipoort. Eddy Plasier, directeur Qics en Vincent Wouters, directeur ICreative geven hun visie.

Qics over de samenwerking met ICreative

“Beide organisaties zien de voordelen van de portfolio-uitbreiding en marktverbreding als gevolg van de samenwerking. Met de combinatie QicsTime en EasyDistribution brengen wij nu een oplossing die ongekend is op het gebied van urenregistratie én eFacturatie. De klanten van Qics krijgen nu een scala aan mogelijkheden tot hun beschikking waarmee eFacturatie probleemloos verloopt. De kosten die ze kunnen besparen zijn aanzienlijk. Uiteindelijk is de klant de winnaar en daar is het ons om te doen.” Aldus Eddy Plasier, directeur bij Qics.

ICreative over de meerwaarde van ED Verzendt

Vincent Wouters, directeur van ICreative: “wij zijn blij dat ook Qics gekozen heeft voor het krachtige en beproefde concept van EasyDistribution. Met ED Verzendt bieden we QicsTime gebruikers een aantal belangrijke functionaliteiten voor eFacturatie. Zo kan de complete facturenbatch in QicsTime met één druk op de knop via verschillende aanleverwijzen (multichannel) en in verschillende formaten worden verzonden. Naast PDF kunnen facturen in alle XML formaten (o.a. LEDES XML, UBL 2.0, HR-XML) worden opgesteld. Tevens biedt ED Verzendt de complete “out of the box” oplossing om bedrijven en overheden volledig te ontzorgen bij de aansluiting op Digipoort. ED Verzendt is overigens een generieke oplossing en aan iedere financiële applicatie te koppelen”.

Rate this post

Print Friendly