Meerssen/Luxemburg, 25 november 2011 – AMMC Law heeft I.R.I.S., gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT), geselecteerd voor de implementatie van Autonomy’s iManage WorkSite. Met de implementatie van een volledig, digitaal zakenarchief hebben de advocaten bij AMMC Law nu een compleet beeld van iedere zaak.

Het team van AMMC Law in Luxemburg werkte voorheen met een elementair documentmanagementsysteem. Marjorie Allo, Partner AMMC Law: “Dat oude systeem was niet efficiënt meer. We bewaarden alle documenten in een gedeelde locatie op onze server. E-mails werden opgeslagen in een apart archief: zowel inkomende als uitgaande berichten. Dat was heel veilig, maar aan de andere kant ook erg inefficiënt bij het zoeken naar een bepaalde e-mail. We kwamen niet alleen de relevante berichten tegen, maar bijvoorbeeld ook interne e-mails en soms zelfs spam, voordat we vonden waarnaar we zochten. Daarnaast werkte de zoekfunctie alleen voor woorden die expliciet in een document genoemd werden. Dit alles maakte het behoorlijk lastig om bepaalde bestanden te vinden, vooral als het ging om oudere zaken. We hebben toen besloten dat het tijd was voor een nieuw, efficiënt en gebruikersvriendelijk documentmanagementsysteem.”

“Het grootste voordeel van het nieuwe systeem is het complete beeld dat we nu van een zaak zullen hebben. WorkSite is volledig geïntegreerd met Outlook en MS Office. Dat betekent dat alle e-mails en documenten, die bij een bepaalde zaak horen, worden opgeslagen in één centraal beheerd zaakarchief. WorkSite wijst ons vervolgens automatisch op de laatste versie van een bestand. Dat bespaart ons tijd en het voorkomt dat advocaten per ongeluk in een oude versie werken. Bovendien is het systeem heel makkelijk doorzoekbaar. Al met al verwachten we grote efficiëntiewinst in de hele organisatie.”

Volgens Marjorie Allo verloopt de samenwerking met I.R.I.S. goed. “De mensen bij I.R.I.S. nemen de tijd om naar onze opmerkingen te luisteren en ze zijn in staat om WorkSite naar onze wensen in te richten.”

AMMC Law koos voor WorkSite en implementatiepartner I.R.I.S. na een intensief marktonderzoek. Marjorie Allo: “I.R.I.S. organiseerde een demo-event en die woonden wij bij. Van alle opties bleek WorkSite het meest toegepast op advocatenkantoren. De combinatie met de implementatie-ervaring die I.R.I.S. heeft opgedaan in de advocatuur maakt dat wij ervan overtuigd zijn dat dit voor ons de beste oplossing is.”

Dries Ausems, Business Development Manager bij I.R.I.S. Group: “Wij zijn zeer verheugd dat AMMC Law ons gekozen heeft voor dit implementatieproject. Dit is voor ons een geweldig project om binnen te halen, aangezien we ons richten op verdere groei van onze activiteiten in de dienstenmarkt in Luxemburg. Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om AMMC Law te bedanken voor het vertrouwen dat zij steken in ons bij dit belangrijke project.”

Rate this post

Print Friendly