Naarden, 22 november 2011 – Lexmark International Inc. kondigt de beschikbaarheid aan van de Lexmark Mobile Printing App. Met deze applicatie, ontworpen voor Android en Apple iOS, kan de gebruiker vrijwel overal printen vanaf een smartphone of tablet via een printer die zich in hetzelfde WIFI-netwerk bevindt.

Tablets, smartphones en cloud-gebaseerde technologie veranderen de manier waarop kleine bedrijven en ondernemingen hun dagelijkse activiteiten beheren. Mobiele werknemers die zich verplaatsen tussen diverse locaties hebben de behoefte om overal en op een gemakkelijke manier documenten te kunnen raadplegen en te produceren.

In onze ‘draadloze wereld’ is mobiele technologie ter ondersteuning van een snelle taakuitvoering een nieuwe voorwaarde om zaken te doen. De Lexmark Mobile Printing applicatie, die zowel compatibel is met de Lexmark inkjet- als met de laserproducten, vereenvoudigt het mobiele printen en voorziet op die manier in de behoeften van kleine en grote bedrijven.

Deze nieuwe mobiele printmogelijkheid voor Lexmark’s nieuwste AIO inkjettechnologie, lasertechnologie en de Lexmark Cloud-gebaseerde Print Solution die onlangs werd aangekondigd, maken samen deel uit van het Lexmark SmartSolutions gamma. Deze oplossingen werden ontwikkeld om het MKB en grote bedrijven te helpen bij het streven naar een hogere efficiëntie en het besparen van geld en tijd.

Technische specificaties

De Lexmark Mobile Printing App is ontworpen voor Android en Apple iOS smartphones en tablets[1]. De nieuwe App werkt met de Lexmark Pro715 of Pro915 All-in-One (AIO) inkjetprinters en de meeste Lexmark-laserprinters, die sinds 2005 op de markt zijn.

De applicatie maakt het makkelijk een printer te lokaliseren, deze toe te voegen aan de lijst met favoriete printers en een PDF-, TIFF-of JPEG-bestand te verzenden voor een snelle, on-demand printopdracht.

Apps voor Android en Apple zijn gratis beschikbaar en eenvoudig te downloaden in de Android App Store of de iTunes Store.

Rate this post

Print Friendly