GeONE realiseert kostenbesparingen tot maar liefst 70% door de gangbare HRM processen te automatiseren in SharePoint. GeONE zet hiervoor Nintex Workflow in eventueel aangevuld met Nintex Forms.

Een aantal mogelijke processen is:

  • Onkostendeclaraties;
  • Verlofaanvraag;
  • Beoordeling medewerkers;
  • Indiensttreding nieuwe medewerkers.

Nintex Workflow is volgens analisten het meest gebruikte “third-party” product voor SharePoint en Nintex Forms is de baanbrekende technologie die het mogelijk maakt om eenvoudig en snel SharePoint formulieren te ontwerpen en te gebruiken voor elk mobiel apparaat of PC.

Nintex klanten bevinden zich zowel onder publieke als private organisaties, waaronder meer dan 200 Fortune 500 bedrijven en meer dan 100 grote banken.

Van eenvoudige workflows tot complexe processen met standaard koppelingen naar meerdere systemen, Nintex zorgt voor een revolutie in manier waarop organisaties bedrijfsprocessen automatiseren.

Echter, met alleen de installatie van Nintex Workflow heeft u uw bedrijfsprocessen nog niet verbeterd. Door een stevige track record binnen Business Process Management en de inzet van de juiste methodieken is GeONE in staat processen te optimaliseren en kostenbesparingen van 70% te realiseren.

Rate this post

Print Friendly