De eerstvolgende EOMS leergang start op donderdag 9 februari a.s. Inschrijven kan al via het op de website beschikbare inschrijfformulier. De leergang bestaat uit een tiental modules die elk met een tussenpoze van een 4 weken zal worden gegeven. Voor de exacte cursusdata wordt verwezen naar het tabblad met de cursusdata. De prijs voor de gehele leergang is € 1650,00 (exclusief BTW). Deelnemers krijgen een certificaat van deelname. Na afloop van de cursus en het met goed gevolg doorlopen van het Examen kan bij Xplor Nederland de titel Electronic Document Associate (EDA) worden aangevraagd.

www.eomscollectief.nl

Doelgroep

  • IT specialisten op het gebied van Documentcommunicatie en Customer Communication Management
  • Business Consultants op het gebied van B2C/B2B/B2G Businesscommunicatie
  • Solution en Product managers
  • Account managers die de eigen oplossingen en services binnen een breder kader willen positioneren

Over EOMS Leergang

De wijze van communicatie binnen bedrijven en naar klanten verandert en veel organisaties worstelen met de gevolgen hiervan voor hun documentbeheer en -logistiek. De leergang EOMS die dit jaar werd gestart, voldoet dan ook aan een behoefte. Dat blijkt uit een terugblik op de eerste 5 modules. In de tweede helft van de leergang ontwikkelen cursisten een Document Communicatie Strategie voor hun organisatie.

Documentoutput van een bedrijf, bijvoorbeeld in de vorm van een transactionele mailing of direct mail naar klanten vindt niet langer alleen maar plaats via papier. Elektronische kanalen zoals e-mail, internet, maar ook social media, hebben inmiddels een belangrijke rol. Hoe moeten organisaties hiermee omgaan? Wat zijn de mogelijkheden? Hoe krijgen werknemers snel en efficiënt inzicht in documenten? En hoe blijven documenten goed toegankelijk voor klanten?

Technieken voor outputmanagement

Het EOMS collectief stelt deze en andere vragen aan de orde in de leergang Enterprise Output Management Solutions (EOMS). Want er bestaan nieuwe technieken en toepassingen voor outputmanagement waarmee organisaties sneller, goedkoper en beter met hun klant kunnen communiceren.

Het doel van de leergang is dat cursisten na de gevolgde modules een goed overzicht hebben van een complete EOMS-oplossing en deze kunnen toepassen in hun praktijksituatie. De leergang biedt onder meer een oplossing waarmee het hele proces, van dataontvangst tot en met de distributie van kant en klare documenten, wordt afgedekt. Per module krijgen cursisten vervolgens inzicht in

verschillende aspecten van hardware, documentsoftware en specifieke EOMS-toepassingen zoals procesoptimalisatie, multi-channel aflevering, customer experience management en on-demand documentproductie.

Document Communicatie Strategie

De cursisten die deelnemen krijgen gedurende de leergang handvatten om een Document Communicatie Strategie uit te werken. Gebaseerd op hun eigen praktijkervaring maken ze uiteindelijk een rapport dat als leidraad kan dienen bij het maken van een voorstel voor hun eigen organisatie.

Uniek in Nederland en België

Er bestaat geen andere, professionele cursus die een zelfde breedte en diepgang heeft. De EOMS leergang is samengesteld en wordt gegeven door vijf gerenommeerde specialisten die ruime internationale ervaring hebben met de onderwerpen – het EOMS Collectief. Xplor Nederland heeft de EOMS leergang aangemerkt als uiterst waardevolle opleiding. Cursisten kunnen door de

cursus te volgen en deel te nemen aan de toetsen het fel begeerde Electronic Document Associate certificaat behalen.

Rate this post

Print Friendly