Het Nederlandse Rode Kruis, een internationaal opererende hulpverleningsorganisatie, heeft onlangs gekozen voor Konica Minolta als leverancier van hun documentstructuuroplossingen. In de organisatie ontstond een behoefte aan een kosteneffectieve oplossing met daarbij een heldere documentstructuur. Na een intensief selectieproces bleek dat Konica Minolta als beste aansloot bij de wensen en behoeften van Het Nederlandse Rode Kruis. Naast het plaatsen van 60 printsystemen op de diverse vestigingen, biedt Konica Minolta een flexibel contract, dat gedurende de looptijd kan worden aangepast.

Voor het afdrukken is op het hoofdkantoor gekozen voor het principe van ‘Follow-me Printing’ met SafeQ, waardoor een gebruiker zijn documenten naar een printerpool stuurt en daarna op iedere willekeurige multifunctional kan afdrukken. Deze oplossing zorgt ervoor dat documenten niet meer onbewaakt bij een printer blijven liggen.

De heer Herrmann, CFO van Het Nederlandse Rode Kruis, zegt: “We zijn erg blij met de samenwerking met Konica Minolta en hebben vertrouwen in de manier waarop het contract gedurende de komende periode beheerd zal worden. Het Nederlandse Rode Kruis is een professionele organisatie, die continu kijkt naar het verbeteren van processen, bijvoorbeeld op het gebied van document management en factuurverwerking.” De heer Ernst Kolvenbag, algemeen directeur Konica Minolta, is ook erg blij met de samenwerking. “We zijn trots op zo’n maatschappelijke partner. Bovendien heeft Konica Minolta naast documentoplossingen ook ideeën voor het digitale factuurverwerkingsproces. Kortom: genoeg ingrediënten voor een langdurige samenwerking.”

Voor meer informatie over het Nederlandse Rode Kruis, kijk op www.rodekruis.nl

Rate this post

Print Friendly