PrimaPost heeft bij Océ drie nieuwe kleuren- en twee productieprinters gekocht. ‘Daarmee is ons printerpark weer helemaal up-to-date’, zegt algemeen directeur Johan Maring. ‘Belangrijk is dat wij in al onze vestigingen exact dezelfde afdrukkwaliteit in kleur kunnen realiseren. Door de aanschaf van drie nieuwe Océ CS665CS Pro kleurenprinters is dit nu realiteit. We produceren onder andere leaflets, brochures en prijslijsten, die in de meeste gevallen in DM campagnes ingezet worden. We zien duidelijk een verschuiving van offset- naar digitaal drukwerk. Met onze nieuwe full color aanwinsten kunnen we digitaal drukwerk snel en op het hoogste kwaliteitsniveau realiseren. Voor onze vestiging in Mijdrecht hebben we als vervanging bij Océ ook twee nieuwe VarioPrint 5160 printers aangeschaft. Deze printen in zwart en met elke gewenste steunkleur.

De nieuwe productieprinters gebruiken we vooral voor de productie van hoogvolume transactie- en direct mail. We weten van hun voorgangers dat deze printers weinig tot geen storingen hebben. Als dat onverhoopt toch gebeurt, is Océ er als de kippen bij om dat te verhelpen. Ze begrijpen heel goed dat wij het ons niet kunnen veroorloven om stil te staan’.

Over PrimaPost

PrimaPost is een full service dienstverlener in Direct Marketing en Fulfilment. PrimaPost opereert vanuit drie geografisch gespreide vestigingen, in Mijdrecht, Apeldoorn en Eindhoven. PrimaPost beschikt over een gemotiveerd team en een modern geoutilleerd machinepark voor het printen en verzendklaar maken van transactie- en direct mail. Daarnaast heeft PrimaPost alle ruimte, kennis en ervaring om klanten (web)fulfilment werkzaamheden uit handen te nemen en uit te voeren. In totaal werken er ruim 150 mensen bij PrimaPost.

Meer informatie: www.primapost.nl

 

Rate this post

Print Friendly