Drukkerij Copy Company, een regionale reproservice in Roosendaal, heeft onlangs gekozen voor Konica Minolta als leverancier van hun printsystemen. Drukkerij Copy Company verzorgt divers druk- en digitaal printwerk voor uiteenlopende doeleinden en doelgroepen.

Drukkerij Copy Company was op zoek naar een totaaloplossing voor hun printsystemen. Na een uitgebreid selectietraject kozen zij voor drie systemen van Konica Minolta; een productieprinter kleur, een productieprinter zwart-wit en een kleurenmultifunctional. De productieprinters werken snel en met een scherpe kwaliteit. De kleuren productieprinter bizhub C8000 print bijvoorbeeld tot 80 pagina’s per minuut, zonder verlies van snelheid bij zwaardere papiersoorten. De meegeleverde EFI Fiery software zorgt voor een professionele en gebruiksvriendelijke aansturing.

De heer Meewisse, algemeen directeur van Drukkerij Copy Company, noemt de samenwerking met Konica Minolta zeer prettig: “Konica Minolta is een professioneel bedrijf met enthousiaste medewerkers. Ze denken mee over onzebedrijfsprocessen en eindproducten en hoe wij deze kunnen optimaliseren. Zo was de Colormanagement training zeer waardevol.” Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta, beaamt dit: “Het was heel prettig samenwerken. Doordat Drukkerij Copy Company ons de gelegenheid gaf om mee te denken over hun eindproducten, konden wij ons advies afstemmen op hun wensen en behoeften.”

Voor meer informatie over de dienstverlening van Drukkerij Copy Company kijk op: http://www.copycompany.nl

Rate this post

Print Friendly