NIJMEGEN – 7 november 2011 – Edmond Document Solutions, specialist en toonaangevend leverancier van strategische outputmanagement-oplossingen, heeft onlangs een nieuwe standaardoplossing toegevoegd aan het Eddoc Weaver platform: Multi Channel Distributie (MCD). Hiermee kan iedere organisatie met haar klanten communiceren op de manier waar de klant de voorkeur aan geeft.

Effectieve communicatie met klanten is cruciaal voor het succes van een organisatie. Met de Eddoc Weaver MCD-oplossing is het mogelijk om via verschillende kanalen te communiceren met klanten. “De ene klant geeft de voorkeur aan informatie per e-mail of sms en weer anderen communiceren het liefst via de website. Er zijn echter ook klanten die nog ‘gewoon een papieren brief’ willen ontvangen. De klantpreferenties die zijn opgeslagen in het systeem bepalen op welke manier er wordt gecommuniceerd”, aldus Rudy Stueck, verantwoordelijk voor marketing en sales bij Edmond Document Solutions. “Al deze varianten worden ingezet via de Eddoc Weaver MCD-module, zodat elke klant wordt aangesproken via het kanaal van zijn voorkeur. Dat betekent een verhoogde klanttevredenheid, een betere respons en een stijgend imago van het verzendende bedrijf.”

In de multichannel-outputstroom kan bovendien direct een digitaal archief als outputoptie worden opgenomen, waarmee ook nog eens de hele documentcyclus kan worden afgerond.

“Het proces van creatie, bewerken, uitsturen en archiveren is volkomen transparant en geautomatiseerd. Dat scheelt veel tijd en kosten voor de organisatie”, aldus Stueck. “En dat staat nog los van de milieutechnische aspecten. Op basis van de wensen van de klant wordt bepaald hoe en wat er wordt gecommuniceerd. Dit scheelt vele onnodige prints, aangezien de klant alleen de informatie krijgt waar hij behoefte aan heeft. Voor de verzender scheelt het kosten die hij weer kan doorberekenen aan zijn klanten. Daarnaast wordt de ontvanger op deze manier veel ergernis bespaard.”

Stueck vervolgt: “Uiteraard is deze oplossing ook weer te combineren met andere bestaande oplossingen in de Eddoc Weaver solution suite. Zoals Eddoc White Papier Office waarmee geen voorbedrukt papier meer nodig is of Dynamic Transpromo met Data Mining en QR-codes voor het gecombineerd uitsturen van individuele berichten (bijvoorbeeld een factuur met een aanbieding) en digitaal ontvangen van de respons (via een webpagina). Ook daarin zijn forse besparingen te realiseren die direct merkbaar zijn voor onze klanten.”

Voor een goed beeld van de mogelijkheden van Eddoc Weaver Multi Channel Distributie is een instructievideo beschikbaar op: www.edmond.nl.

Rate this post

Print Friendly