AMSTERDAM, 7 november 2011.- Drukkerij A-twee in Waddinxveen heeft zich met ingang van 1 november aangesloten bij MultiCopy. Het bekende grafische familiebedrijf wil hierdoor haar dienstverlening aan zakelijke relaties verbreden en gaat daarom verder als MultiCopy Waddinxveen | The Communication Company.

Eigenaar Joop Zalm, die samen met zijn echtgenote en hun twee zoons Jeroen en Martijn de leiding over A-twee heeft: “We werken in turbulente tijden waarbij opdrachtgevers steeds meer toegevoegde communicatiewaarde willen. Zij vragen om totaaloplossingen die verder gaan dan druk- en printwerk alleen. Door de samenwerking met MultiCopy maken we ineens een grote stap voorwaarts op dit terrein.”

Breed dienstenpakket

De heer Zalm: “Van huisstijlmanagement tot websites, van crossmedia tot totale mailingproductie, van beurspresentaties tot promotionele acties… we maken het voortaan allemaal. We blijven een zelfstandig bedrijf, maar wel onder de MultiCopy vlag.”

Formule directeur Wim Wijnker: “We zijn erg blij met de komst van A-twee en de familie Zalm. Vakmensen en ondernemers die vooruit denken. We zijn als MultiCopy steeds interessanter geworden voor goed renderende zelfstandige drukkerijen. Ons imago is sterk, onze marketing actief en onze visie vooruitstrevend. Dat zeggen we niet zelf, maar onze klanten en onze ondernemers. Het feit dat we in de Management Top 500 van bedrijven met het beste imago hoog staan, zegt genoeg.”

Joop Zalm: “Er was al een klik tijdens het eerste gesprek. MultiCopy geeft ons net dat beetje extra waar we naar op zoek waren. En die extra’s zullen onze klanten snel merken.”

MultiCopy Waddinxveen | The Communication Company zit aan de Coenecoop 326.

Rate this post

Print Friendly