Groot internationaal congres over IT en management systemen in de Zorg; CIO van Engelse zorginstelling verzorgt presentatie over NHS Private Cloud Infrastructure

NAARDEN, 8 november 2011 – Perceptive Software, leverancier van Enterprise Content Management (ECM) en business process management (BPM) oplossingen, sponsort samen met strategic alliance partner Oracle de HIMSS Europe CIO Summit die van 20 t/m 22 november 2011 zal plaatsvinden in het Warwick Hotel in Genève, Zwitserland.

Op dinsdagmorgen 22 november zal een sessie worden verzorgd door Perceptive-gebruiker Dr. Zafar Chaudry, CIO van het Alder Hey Kinderziekenhuis in Liverpool (UK). In 2008 kende CIO Magazine hem de CIO Of The Year Award toe. Dr. Chaudry zal ingaan op de NHS Private Cloud Infrastructure, met de nadruk op hoe zorginstellingen een enterprise infrastructuur kunnen bouwen in een cloud-gebaseerde omgeving.

Alder Hey is een Europa’s grootste en drukste kinderziekenhuizen, dat zorg verleent aan meer dan 200.000 kinderen per jaar. Het ziekenhuis gebruikt Perceptive Software’s ImageNow ECM-platform om de content van hun Patiënt Informatie Systeem te managen – dat zo’n 25 miljoen document-images bevat – en alle inkomende documenten, files, faxen en emails.

De presentatie van Dr. Chaudry zal worden gevolgd door een gesponsorde sessie, waar de congresbezoekers de gelegenheid krijgen mee te doen aan een face-to-face discussie met thought leaders uit de wereld van de zorg over IT en management systemen.

“Het is geweldig om te zien dat er wereldwijd meer en meer wordt samengewerkt, doordat HIMSS zijn boodschap en thought leadership verspreid naar onze partners over de gehele wereld en ook de grote geesten buiten de VS en Canada weet te vinden,” zegt John Hanson, senior solutions manager van Perceptive Software. “Onze internationale klanten in de zorgsector, zoals Alder Hey, worden beïnvloed door de wereldwijde berichten die HIMSS helpt te verspreiden.”

Over HIMSS (www.himss.org)

De Healthcare Information and Management Systems Society (HIMSS) is een in Chicago gevestigde organisatie die zich toelegt op de verbetering van kwaliteit, veiligheid, kosteneffectiviteit en toegang tot gezondheidszorg door optimaal gebruik van IT en management systemen. Toonaangevende Europese IT-managers en Senior IT-managers uit de zorgsector komen tijdens de HIMSS Europe CIO Summit bijeen om te discussiëren over de beste toepassingen en praktijkoplossingen voor IT in de Zorg.

Meer informatie over HIMSS Europe CIO Summit 2011 in Genève vindt u op http://www.hitleadershipsummit.eu/

 

Rate this post

Print Friendly