Van de CEO
Organisaties willen zich in toenemende mate richten op hun kernactiviteiten. Het management en de uitvoering van informatie is daarbij van cruciaal belang. Het ontzorgen van bedrijven en overheden op het gebied van de interne en externe informatiestromen ziet de Karmac Groep als haar kernactiviteit.

Missie
De Karmac Groep wil een organisatie zijn die optimaal gebruik maakt van haar kwaliteiten om lange termijndoelstellingen te behalen en continu haar concurrenten te overtreffen. Dit doet onze organisatie met meerdere bedrijven die ieder zich gespecialiseerd heeft in een of meerdere onderdelen in het informatie proces, en die samen een totaaloplossing kunnen verzorgen. Hiervoor wil Karmac niet alleen werkzaamheden uit handen nemen, maar ook meedenken over het businessproces zodat onze klant een competitief voordeel kan verkrijgen in haar marktgebied door uitbesteding van (delen van) haar informatieproces.

Historie
De oorsprong van de Karmac Groep ligt in verschillende bedrijven: te weten Karmac, Prosu, Metafoor en Karmac DMS. Allemaal toonaangevende bedrijven op hun vakgebied die nu gebundeld zijn in de Karmac Groep. De groep bestaat nu uit 7 bedrijven en circa 250 medewerkers die zich specialiseren in activiteiten op het gebied van data- en documentmanagement.

Klanten en activiteiten
Voor de klanten van de Karmac Groep betekent uitbesteden hiervan veel voordelen. Niet alleen qua kosten of flexibiliteit, maar ook op strategisch gebied. Onder andere veel gemeenten, ministeries, grote industriële bedrijven, ict-bedrijven en de financiële sector maken nu gebruik van de geavanceerde productiefaciliteiten en de mensen van de Karmac Groep. Data en documenten spelen hierbij een cruciale rol. Of het nu gaat om het printen, drukken, scannen, data- en archiefbeheer of het overnemen van interne call centers, postkamers en back-offices. De Karmac Groep specialisten zijn inzetbaar en komen met innovatieve oplossingen.

Vooraanstaande rol in de Benelux
De karmac Groep heeft door een combinatie van autonome groei en acquisities alle specialismen in huis en de omvang om een vooraanstaande rol in de Benelux  te spelen op het gebied van communicatie, data- en documentmanagement.

Onderdelen van Karmac:
Karmac Informatie & Innovatie
Karmac Microfilm Systems
Karmac Facilitair
Karmac Drukwerk
Karmac DMS
Prosu Direct Marketing
Karmac Callcenter
Karmac Bibliotheek Service
Strata Preservation

Rate this post

Print Friendly