Amstelveen, 8 november 2011- Drukkerij Formaat heeft de overstap gemaakt naar haar eerste grafische productieprinter. De drukkerij uit Helvoirt beschikt nu over een Canon imagePRESS C6010 hoogvolume digitale kleurenproductieprinter. Hiermee kan de Noord-Brabantse drukkerij nog beter inspelen op de groeiende behoefte van klanten aan digitaal drukwerk.

Dankzij de aanschaf van het productiesysteem kan Drukkerij Formaat snel en kostenefficiënt digitaal drukwerk leveren van hoge kwaliteit.

Drukkerij Formaat is een partner in grafisch drukwerk voor ondernemer en particulier. De drukkerij biedt een gevarieerd aanbod van grafische producten, variërend van huisstijlen, visitekaartjes en offertemappen tot huwelijkskaarten en geboortekaartjes. Anders dan de naam doet vermoeden, is Drukkerij Formaat een bedrijf dat beschikt over enkele vierkante meters. Maar de kwaliteit van het drukwerk doet niet af aan de beschikbare ruimte: de drukkerij levert drukwerk van formaat. Bovendien bedient Drukkerij Formaat zijn klanten ook online via www.onlineprints.nl , waar klanten eenvoudig zelf professioneel drukwerk kunnen bestellen.

Directeur Bart van der Heijden van Drukkerij Formaat: “Inmiddels doen wij alweer acht jaar naar volle tevredenheid zaken met account manager Ralph Janssen van het Canon Business Center (CBC) in Eindhoven. Ook bij de aanschaf van deze printer vertrouwen wij op de aandacht, service en kennis van het CBC. We hebben gekozen voor de Canon imagePRESS C6010 omdat we zo goed mogelijk willen voldoen aan de huidige wensen van onze klanten. Zo zien we een toename van de vraag naar zwaarder papier dat dubbelzijdig gedraaid moet worden. Dankzij deze printer kunnen we dit makkelijker en sneller verwerken. Een drukkerij van Formaat verdient een printer van formaat.”

Uitstekende printkwaliteit

De Canon imagePRESS C6010 is gebaseerd op een aantal revolutionaire technologieën. Zo waarborgen V-Toner, T-Developer en E-Drum – samen met de Advanced Image Transfer Belt en het olievrije Twin Fusing-systeem – een uitstekende printkwaliteit die niet onderdoet voor offset. De printer biedt – in combinatie met het geavanceerde beeld- en kleurenmanagement – een uitstekende printkwaliteit met een resolutie van 1200 dpi bij 256 gradaties en een snelheid van 60 kleurafdrukken per minuut op maximaal 325 grams papier. Doordat in het fixeerproces geen olie wordt gebruikt, kunnen de afdrukken eenvoudig worden gelamineerd of voorzien van spotvernis.

Rate this post

Print Friendly