~ Naast Curaçao, Aruba en Sint Maarten gaat Decos met de oprichting van Decos Caribbean ook de rest van het Caribisch gebied voorzien van document managementoplossingen ~

Noordwijk, 8 november 2011 – Decos Information Solutions breid onder de naam Decos Caribbean zijn activiteiten uit naar het gehele Caribisch gebied. Al enkele jaren is Decos marktleider op het gebied van document en record management op Curaçao en Aruba en met dit nieuwe initiatief wil Decos het succes in deze regio verder uitbouwen.

Op Aruba, Curaçao en St. Maarten wordt Decos al vele jaren succesvol vertegenwoordigd door partner SQL Integrator. De oprichting van Decos Caribbean betekent dat SQL Integrator een netwerk van lokale partners aan gaat sturen waarmee ook de rest van het Caribisch gebied bediend gaat worden. Vanwege deze uitbreiding zal het aantal consultants verdubbeld worden. Naast het leveren van document management-oplossingen verzorgt Decos Caribbean ook opleidingen en klantenservice vanaf Curaçao.

In 1998 was het Algemeen Pensioenfonds van Aruba de eerste Caribische organisatie die de software van Decos ging gebruiken. Inmiddels bedient Decos zo’n dertig klanten in deze regio.

Bert Hendriks, directeur van Decos, is positief over de ontwikkelingen in deze markt: “Wij zien het Caribisch gebied als een belangrijke groeimarkt voor onze oplossingen en hebben de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Op basis van onze expertise op het gebied van informatiebeheer en ons kwalitatieve partnernetwerk verwachten wij ons portfolio van klanten in deze regio snel te kunnen uitbouwen. Met de oprichting van Decos Caribbean laten wij zien dat we toegewijd zijn om onze klanten in deze regio de best mogelijke ondersteuning te bieden. Niet op afstand, maar lokaal. Wij geloven in het belang van een nauwe band met de klant en vinden het daarom belangrijk om ook lokaal vertegenwoordigd te zijn. Dat is de basis van ons succes in Aruba en Curaçao en deze werkwijze willen we onder de vlag van Decos Caribbean voortzetten in de rest van het Caribisch gebied.”

Andrew Solomon van SQL Integrator en directeur van Decos Caribbean over de samenwerking: “De stabiele groei van de klantenkring van Decos in onze regio heeft aangetoond dat onze consultants perfect in staat zijn goede en snelle Decos implementaties te realiseren en voor de juiste lokale ondersteuning te zorgen. Dit is een belangrijk aspect voor organisaties in deze regio. Helaas gebeurt het nog vaak dat lokale organisaties softwarepakketten aanschaffen die niet lokaal ondersteund worden. Decos, staat met haar 14 jaar aanwezigheid en met de huidige klantenbasis, garant voor continuïteit en vormt een solide basis voor verdere groei en uitbreiding naar de andere eilanden in het Caribisch gebied.”

Voor meer informatie: www.decoscaribbean.com

Rate this post

Print Friendly