Hoofddorp – 3 november 2011 – Atos is toegetreden tot het Partner Programma van OpenTextTM Corporation, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen. Het OpenText competentieprogramma is bedoeld voor partijen die zich met de OpenText-oplossingen willen onderscheiden. Atos kan als premier partner het OpenText portfolio breed inzetten bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Atos is een System Integrator met een van de grootste ECM-practices in Nederland. De meer dan 5000 medewerkers van Atos leveren advies en expertise zodat klanten hun processen en projecten effectief kunnen beheren. Toetreding tot het OpenText Competence Partner Programma zal ervoor zorgen dat Atos deze dienstverlening verder kan optimaliseren.

Frits de Vos, ECM Practice Manager OpenText bij Atos: “Deze optimalisatie van de dienstverlening kunnen wij bewerkstelligen doordat al onze klanten nu gebruik kunnen maken van onze dienstverlening op het gebied van het OpenText portfolio. Bovendien sluit de propositie van OpenText goed aan bij de markten waarop Atos actief is.”

“Verder ondersteunen wij door dit partnership een transitie van de Equens OpenText ECM Suite naar het rekencentrum van Atos. Een belangrijke klantengroep voor het OpenText portfolio zijn klanten die al gebruikmaken van het SAP ERP-platform. OpenText biedt geweldige mogelijkheden om alle vormen van digitale informatie naadloos te koppelen aan SAP-transacties, zodat eindgebruikers compleet zijn geïnformeerd vanuit de GUI’s die SAP ondersteunt”, vervolgt De Vos. “Wij ervaren de samenwerking met OpenText als zeer prettig. OpenText is een partij waarbij ondernemerschap en teamwork centraal staat. De wederzijds verwachtingen van dit partnership zijn dan ook hooggespannen!”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van OpenText: “Atos heeft jarenlange ervaring op het gebied van OpenText productimplementaties Wij zijn daarom zeer verheugd over de toetreding van Atos tot het Partner Programma, waardoor wij optimaal kunnen profiteren van de kennis en best practices van Atos. Bovendien heeft OpenText nu toegang tot een aanzienlijk deel van de corporate klantenkring van Atos Nederland, waaronder een aantal grote internationals.”

Rate this post

Print Friendly