Op woensdag 30 november a.s. organiseert softwarehuis Circle Software haar vierde relatiedag in het Beatrix Theater in Utrecht. Thema dit jaar is ‘Beweging in de zaak’. Circle Software laat met externe sprekers en haar klanten zien dat de begrippen Zaakgericht Werken, Records Management en Collaboration niet los van elkaar staan. In het programma staat naast technische innovatie ook de menselijke factor centraal. Zo vraagt prof. dr. ir. Mathieu Weggeman zich af wat het weglaten van leidinggeven aan professionals teweeg kan brengen. Raymond Alexander zoekt de balans tussen ‘Kluis en Cloud’ en Robert Mekking geeft een handleiding in het verprutsen van Zaakgericht Werken. De middag is gevuld met praktijkgerichte parallelsessies en ex-voetballer en columnist Jan Mulder sluit deze op, voor hem, kenmerkende wijze af.

Keynotelezingen

Zoals voorgaande jaren heeft ook deze relatiedag een compleet ochtend- en een middagprogramma. Dagvoorzitter is Alex Lambregts (ondernemer in verandering en inspiratie en voorzitter Vereniging Directeuren Publieksdiensten). Na zijn inleiding volgt Bart Rossieau (directeur Circle Software) over de broodnodige ‘Beweging in de zaak’. Prof. dr. ir. Mathieu Weggeman (Hoogleraar Organisatiekunde TU/e) neemt vervolgens het woord over het managen van professionals. Raymond Alexander (programmamanager ‘Ruimte voor Werk’ Gemeente ’s-Hertogenbosch) gaat vervolgens op zoek naar de balans tussen Kluis en Cloud in combinatie met het Nieuwe Werken. Robert Mekking (adviseur & partner bij MVR) sluit het ochtendprogramma af met do’s en don’ts in Zaakgericht Werken.

Middagprogramma

Tijdens het middagprogramma laten klanten, partners en collega’s in parallelsessies zien wat Collaboration, Enterprise Content Management en Zaakgericht Werken kunnen in de praktijk.

Hierbij tonen zij zowel de individuele begrippen als de kracht die schuilt in de onderlinge combinaties. Denk hierbij aan: SharePoint, Service Oriented Architectures, Digitale Dienstverlening, Compliance, Governance, Zaaktypologie, Antwoord©, etc.

Ter afsluiting geeft ex-profvoetballer Jan Mulder zijn visie op professionele coaching. Tijdens de pauzes en de borrel is er gelegenheid voor bezoek aan de informatiemarkt waar 15 partners van Circle Software zich presenteren.

Aanmelding

De relatiedag is bedoeld voor klanten en relaties van Circle Software die werkzaam zijn voor Nederlandse en Belgische overheids- en onderwijsinstellingen. Deelname is gratis en mogelijk door het aanmeldingsformulier in te vullen op www.circlesoftware.nl/relatiedag. Tevens vindt u hier meer informatie over het programma.

Rate this post

Print Friendly