VENRAY, 31 oktober 2011.- Op 1 november worden de twee PrintPoint vestigingen in Venray en Panningen opgenomen in de MultiCopy keten. Onder de naam MultiCopy | The Communication Company zullen deze twee bedrijven van de NLW Groep hun dienstenpakket enorm uitbreiden voor zakelijke klanten en organisaties.

Eerder dit jaar kocht de NLW Groep de MultiCopy vestiging in Venlo. Na deze succesvolle overname, heeft NLW nu besloten ook de eigen vestigingen die onder de naam PrintPoint opereren aan te sluiten bij MultiCopy.

Complete dienstverlening

Er verandert in Venray en Panningen meer dan alleen de naam op de gevel. De centra worden totale communicatieondersteuners. Van advies en design tot druk- en printwerk. Wim Wijnker, formuledirecteur van MultiCopy Nederland: “We zijn allround als het gaat om het bedenken en realiseren van opvallende communicatieoplossingen. Of het nu gaat om promoties of direct mailings; beurspresentaties of crossmedia oplossingen: we zorgen ervoor. Snel, professioneel en dichtbij. Vanaf nu dus ook vanuit Venray en Panningen.”

NLW

De NLW Groep bestaat uit verschillende bedrijven. Van groenvoorziening en detachering tot dienstverlening. In deze laatste divisie zaten PrintPoint, maar ook bedrijven die zich bezighouden met postverzorging en schoonmaak. Directeur Henk van der Pas: “Als NLW Groep zoeken we steeds de optimale balans tussen onze sociale achtergrond en de commerciële vraag. We zullen in service en kwaliteit elke strijd aan moeten kunnen om onze doelen te realiseren. Daarin past ook de aansluiting bij MultiCopy als het gaat om grafische diensten. We maken hiermee een geweldige stap voorwaarts.”

MultiCopy Venray is gevestigd aan de Smakterweg 19 en MultiCopy Panningen op Industrieterrein 1.

Rate this post

Print Friendly