Donderdag 10 november a.s. gaan gerenommeerde gasten uit de uitgeversbranche, ontwerpers en grafici met elkaar deze discussie aan ‘Heeft het gedrukte boek toekomst? Dit alles op het evenement ‘Paper back to the future’ georganiseerd door Paperdesk, BührmannUbbens.

De toekomst van het boek staat centraal op het evenement ‘Paper back to the future’. Diverse vakgenoten als grafisch ontwerpers, drukkers en uitgevers delen hun visie over de vraag ‘Heeft het gedrukte boek toekomst?’. Paperdesk nodigt al haar klanten en andere geïnteresseerden uit om tijdens dit evenement ook hun visie te geven over de toekomst van het boek. Hoe zien zij de rol van het boek, welke ontwikkelingen staan ons te wachten, hoe kun je daar op in spelen?

Bijzondere locatie

Het evenement ‘Paper back to the future’ is op donderdag 10 november van 16.00 – 19.30 uur. De locatie is bijzonder, namelijk voormalig sanatorium Landgoed Zonnestraal in Hilversum. Een schitterend hagelwit complex uit 1928 ontworpen door de beroemde architect Jan Duiker.

Bijzonder boekwerk

Paperdesk laat deze gelegenheid niet voorbij gaan zonder wederom een bijzonder boekwerk samen te stellen. Ook bij de totstandkoming van dit boekwerk is er nauw samengewerkt met diverse (grafische) partijen met ieder hun eigen specialisme. Deelnemers aan het evenement ontvangen dit na afloop als aandenken.

Aanmelden

Relaties van Paperdesk hebben een exclusieve uitnodiging ontvangen. Andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.paperdesk.nl/pbttf2011. Of scan de QR code.

Deelname is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt.

Rate this post

Print Friendly