Nijmegen, 18 oktober 2011 – Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, is gekenmerkt als een van de ‘strong performers’ in het rapport “The Forrester Wave™: Document Output For Customer Communications Management, Q3 2011” (DOCCM). Aia Software behoort hiermee tot de slechts twaalf leveranciers wereldwijd die voldoen aan de eisen om meegenomen te worden in de Forrester’s Wave.

Het Forrester Research rapport geeft aan dat Aia Software “over het geheel genomen het sterkste gebruik maakt van SharePoint, vooral door de integratie met Microsoft Dynamics”. In combinatie met de totale groei van 30% in 2011 bevestigt dit voor Aia Software dat strategisch de juiste keuzes zijn gemaakt.

Het rapport benadrukt het belang van controle door de business op de inhoud en templates van documenten. De ITP/CCM-producten van Aia Software ondersteunen deze business self-service van harte. De gerealiseerde output resulteert uit zowel traditionele als moderne productiecomponenten voor batch, on-demand en interactieve output. Op basis van metadata uit het CRM-systeem wordt een klant-communicatieprofiel opgesteld. Business-gebruikers kunnen deze profielen en regels beheren en met behulp van tools alle output die door de organisatie stroomt analyseren, beheren, combineren en verrijken.

Paul Dirven, co-CEO van Aia Software: “We zijn uitermate tevreden met de kwalificatie van ‘strong performer’ in dit nieuwe Forrester Consulting onderzoek. Naar onze mening is dit een erkenning van Aia Software als een volwassen en dominante speler op het gebied van DOCCM.“

Leon Pillich, co-CEO: “Onze strategie is onder andere gericht op het gebruik van SharePoint en de Microsoft Dynamics packaged app-omgeving en dat heeft Forrester opgemerkt en gewaardeerd. Het helpt organisaties met hun multichannel en gepersonaliseerde communicatieworkflows. Onze aanpak onderstreept de uitspraak van Forrester in dit rapport dat onze markt helemaal op de goede weg is!”

Rate this post

Print Friendly