Van 17 oktober t/m 11 november 2011 organiseert Sharp Electronics Benelux bv een Document Solutions Road-Trip door de Benelux rond het thema ‘Het nieuwe printen’. In een speciaal ingerichte demotruck informeert Sharp haar klanten uitgebreid over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van printen. Door middel van productdemonstraties maken zij daarna kennis met de nieuwste producten die Sharp te bieden heeft. Tijdens individuele sessies adviseren de documentprofessionals van Sharp tenslotte over toepassingen op basis van concrete bedrijfssituaties. Relaties van Sharp ontvangen via hun dealer een persoonlijke uitnodiging voor deelname aan het geheel verzorgde Road-Trip programma.

Houten, 11 oktober 2011- ‘Het nieuwe printen’ omvat een breed scala aan printoplossingen die inspelen op een veranderende kantooromgeving. Tijdens de Road-Trip komen de volgende mogelijkheden uitgebreid aan bod:

•Scannen naar en printen vanuit de cloud (online omgeving)

•Mobiel printen vanaf pc-tablets en smartphones

•Follow-me printing: printen op de plek waar het document nodig is

•Accounting: vastleggen wat, waar en door wie er geprint wordt

Keuzecriteria

De aanschaf van printapparatuur is tegenwoordig complexer dan voorheen. Naast hardware zijn ook software en services belangrijke elementen. Verder maken printers en MFP’s steeds meer direct deel uit van de primaire bedrijfsprocessen. Gebruikers moeten hier dan ook onvoorwaardelijk op kunnen vertrouwen. Tenslotte spelen ook financiële aspecten een belangrijke rol. Uit onderzoek is gebleken dat printkosten gemiddeld 1 tot 3 procent uitmaken van de totale bedrijfsomzet.

Documentenstroom in kaart

Met de Document Solutions Road-Trip ondersteunt Sharp organisaties bij het maken van de juiste keuzes rond de aanschaf van printers en MFP’s. Voor het kiezen van de juiste printoplossing zijn uiteindelijk de volgende criteria van belang: efficiency, productiviteit, gebruiksgemak, kostenbesparing en duurzaamheid.

Bij oriëntatie op de nieuwe generatie printapparatuur is het voor organisaties van belang om de huidige documentenstroom inzichtelijk te maken. Tijdens de Document Solutions Road-Trip wordt duidelijk welke stappen hiertoe gezet kunnen worden. Meer informatie via www.sharp.nl.


Rate this post

Print Friendly