Nieuwegein, 12 oktober 2011 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, kondigt een nieuwe versie aan van haar toonaangevende documentmanagementoplossing WorkSite. De nieuwe release, versie 9.0, levert een next generation private cloud computing platform. Daarnaast biedt het nieuwe mogelijkheden voor mobiele toepassingen en beveiliging. Gebruikers krijgen direct beveiligde toegang tot werk gerelateerde content vanaf elke plek, op elk gewenst moment en op elk mobiel apparaat.

WorkSite is gebaseerd op Autonomy’s unieke Meaning Based Computing technologie. Het biedt een omgeving voor zowel het opslaan van zakelijke content als een systeem voor het bijhouden van updates, mijlpalen en communicatie. Documenten, zowel op papier als elektronisch, e-mailberichten en andere media worden allemaal opgeslagen in een centrale bibliotheek, waardoor ze eenvoudiger te vinden, te delen en te hergebruiken zijn. Versiecontrole, automatische meldingen en geavanceerde zoekmogelijkheden stroomlijnen en vereenvoudigen het werk van de gebruikers. Zakelijke gebruikers en professionals beheren de toegang en de beveiliging van de werkomgevingen, waardoor er minder beslag wordt gelegd op de IT-organisatie.

Nieuw in WorkSite 9.0 zijn onder andere:

WorkSite Mobiliteit

Organisaties zoeken naar technologieën die ervoor zorgen dat werknemers ook onderweg productief kunnen zijn. WorkSite 9.0 stelt gebruikers in staat om dezelfde inhoud zowel op als buiten het kantoor te raadplegen. Dit kan via een platform en apparaat van hun eigen keuze, of ze nu in het vliegtuig zitten, telewerken met een breedbandverbinding of zelfs als ze beperkte toegang hebben via een mobiel apparaat. Door middel van een innovatieve gebruikersinterface kunnen mobiele professionals, waar ze zich ook bevinden, bestanden bewerken, documenten vinden en bekijken, en bestanden bijvoegen bij e-mails om zo samen te werken met collega’s en klanten.

Beveiliging zonder third-party software

Privacywetgeving zoals HIPAA in de VS en andere wereldwijde privacy-wetgeving eisen zwaardere beveiliging van bepaalde content. Daarnaast vragen recente aanvallen van hackers op zakelijke gegevens ook om verhoogde waakzaamheid bij advocatenkantoren. WorkSite 9.0 stelt klanten in staat om bepaalde soorten content als ‘gevoelig’ te classificeren. Bij het opslaan wordt deze gevoelige inhoud automatisch door het WorkSite-platform gecodeerd, zonder third-party software. Advocatenkantoren voldoen daarmee aan nieuwe wet- en regelgeving en beschermen gevoelige klantgegevens tegen cyber-aanvallen.

Next generation private cloud computing platform

Zakelijke gebruikers verwachten dat hun data op elke locatie en op elk gewenst moment op een beveiligde manier beschikbaar is. IT-afdelingen zoeken ondertussen naar manieren om datacentra te consolideren en volledige redundantie via cloud-gebaseerde diensten te bieden. WorkSite 9.0 levert een next generation cloud computing platform dat klanten de flexibiliteit biedt om over een eigen private cloud te beschikken of om voor documentmanagement, scanning en workflow gebruik te maken van Autonomy’s cloud services. Het WorkSite 9-platform stelt klanten in staat om van deze diensten gebruik te maken via de traditionele desktop clients (thick clients), web-based interfaces (thin client) of via een mobiel apparaat (micro-clients).

“Met het toenemende gebruik van mobiele apparaten in de hedendaagse zakelijke omgeving is het e-mailgebruik gestegen, maar de noodzaak om deze informatie op te slaan, te beheren en het up-to-date houden is hetzelfde gebleven”, aldus Neil Araujo, CEO van Autonomy Protect. “De nieuwste versie van WorkSite 9.0 verbetert de productiviteit van werknemers aanzienlijk. Zij kunnen sneller inspringen op de behoeften van klanten door de beveiligde toegang tot de repository via de nieuwste gebruikersapparaten. De nieuwe veiligheids- en virtualisatiemogelijkheden bieden organisaties de flexibiliteit om aan hun groeiende zakelijke vereisten te voldoen.”

Rate this post

Print Friendly