Woerden, 13 oktober 2011 – Tijdens de landelijke week van Het Nieuwe Werken organiseert IDB Groep, specialist op het gebied van optimalisatie van ICT-bedrijfsprocessen, op woensdag 9 november het seminar ‘Efficiency in documentbeheer – DMS, dé steunpilaar in Het Nieuwe Werken’. In het seminar staan de inzet van DMS bij Het Nieuwe Werken en de bereikbaarheid en toegankelijkheid van personen en documenten centraal. Het seminar is bedoeld voor beslissers die stappen willen zetten om Het Nieuwe Werken in te voeren en op zoek zijn naar een goed documentbeheersysteem om bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Het seminar vindt plaats van 09:30 tot 13:00 uur. Het programma is als volgt:

09:30 – 10:00 Ontvangst

10:00 – 12:00 Presentatie ‘DMS, dé steunpilaar in Het Nieuwe Werken’. De volgende vragen worden hierin behandeld:

– Hoe ondersteunt goed gestructureerd documentbeheer tijd-, plaats- en methodeonafhankelijk werken?

– Hoe is de steunpilaar DigiOffice DMS opgebouwd?

– Hoe werkt de combinatie DMS, Sharepoint en Lync?

– Welke impact heeft de implementatie van DMS op de organisatie?

Daarnaast passeren een aantal praktijkvoorbeelden de revue.

12:00 – 13:00 Netwerklunch

Aanmelden en meer informatie

Deelname aan het seminar is kosteloos. Meer informatie is te vinden op www.idbgroep.nl of op te vragen bij Margolize Sieverink via +31 (0)348 46 55 00. Aanmelden kan via seminar@idbgroep.nl.

Over IDB Groep

IDB Groep is een solide en open onderneming gespecialiseerd in de optimalisering van ICT-bedrijfsprocessen. Naast het ontwikkelen en implementeren van specifieke software voor relatie-, correspondentie- en documentmanagement en oplossingen voor Het Nieuwe Werken maakt IDB Groep unieke software voor de bouwsector en ERP-software voor de groothandel. Ook begeleidt en beheert IDB Groep het volledige traject naar een uitgekiend huisstijlmanagement. IDB Groep beschikt over een professioneel team van specialisten dat een complete software-, netwerk- en telecommunicatieomgeving kan inrichten en bewaken. De klantenkring van IDB Groep beslaat zowel kleine bedrijven als internationaal opererende ondernemingen. IDB Groep is opgericht in 1987. Meer informatie is te vinden op: www.idbgroep.nl.

Rate this post

Print Friendly