BCT, leverancier van enterprise content management- en document management systemen, is aanwezig op de European SharePoint Conference 2011, die van 18 t/m 20 oktober in het Estrel in Berlijn wordt gehouden. BCT zal haar productlijn Sha-Peau introduceren, die extra waarde toevoegt aan het populaire Microsoft SharePoint platform. Sha-Peau vult SharePoint aan met extra ECM-functionaliteiten, zoals input-, document- en workflowmanagement en oplossingen voor automatische postverwerking en factuurafhandeling.

“De komst van SharePoint betekent dat digitaal werken ook voor kleinere organisaties betaalbaar is”, zegt Jos Bischoff, operationeel directeur bij BCT. “Want uitgebreide document management systemen zijn door de hoge initiële investeringen en kosten voor beheer en onderhoud vaak minder interessant voor het midden- en kleinbedrijf. Sha-Peau bestaat uit op SharePoint gebaseerde toepassingen die de dagelijkse werkzaamheden van gebruikers aanzienlijk vereenvoudigen. Bovendien kan Sha-Peau naar behoefte geïntegreerd worden met ERP- of financiële systemen”.

Windows Azure

Sha-Peau is onlangs officieel gecertificeerd voor Microsoft’s cloud platform Windows Azure. Bischoff: “Door de additionele functionaliteit van Sha-Peau kan op basis van zowel Microsoft SharePoint als Windows Azure de stap naar ECM in de cloud niet alleen gemaakt worden voor het samenwerken aan documenten, maar ook voor gestructureerde documentgerelateerde processen”. Op de beurs zal BCT Sha-Peau ook in een cloud-omgeving demonstreren.

European SharePoint Conference

De European SharePoint Conference is de enige beurs in heel Europa met focus op Microsoft SharePoint. Het evenement vindt slechts enkele weken na de wereldwijde SharePoint Conference 2011 in Californië plaats, waardoor de bezoekers de meest up-to-date informatie krijgen over de laatste inzichten, kennis en nieuws omtrent SharePoint. De European SharePoint Conference is een dynamische gemeenschap van zakelijke beslissers, IT-professionals, ontwikkelaars en eindgebruikers, waar informatie uitgewisseld wordt over best practices, nieuwe innovaties en hoe een hoger rendement op SharePoint investeringen gerealiseerd kan worden.

BCT is van 18 t/m 20 oktober te vinden op stand 42 in de exhibition hall.

Rate this post

Print Friendly