Kalendertoepassing toont treffend de digitale inkjetmogelijkheden in kleur van Océ

‘s-Hertogenbosch, 4 oktober 2011 – Océ, een bedrijf uit de Canon Group en toonaangevend leverancier in oplossingen voor het digitaal beheren en afleveren van documenten, meldde dat een toepassing die werd geproduceerd op de full-color inkjetproductieprinter Océ JetStream® 1000, de prestigieuze Gold Ink-award heeft gewonnen in de categorie Digital Printing Calendars. De kalender “21st Century Mods Versus Rockers” werd als beste geselecteerd uit een aantal andere inzendingen op hetzelfde gebied.

Al bijna 25 jaar kan de strijd om de Gold Ink-awards bogen op de waardering van de belangrijkste drukwerkproducenten uit de sector. Professionals uit de top van de sector voor publicatie en productie bekijken alle inzendingen zeer kritisch. De inzendingen worden beoordeeld op criteria zoals moeilijkheidsgraad, kracht van de kleurproductie en uitmuntendheid in de uitvoering.

“Het Océ JetStream systeem moest het opnemen tegen een aantal van de beste producten voor digitaal printen die in de sector te krijgen zijn… en kreeg de hoogste waardering. De award betekent een mijlpaal op het gebied van inkjet, omdat in deze categorie tevens deelnemers met andere technologieën dan inkjet waren opgenomen. De award bevestigt opnieuw onze positie van leider in de inkjetmarkt, met een marktaandeel van meer dan 35 procent”, aldus Mal Baboyian, Production Printing Systems President van Océ USA. De award werd op 12 september door NAPCO Publishing Company gepresenteerd op de Graph Expo 2011.

Océ JetStream digitale printers

De Océ JetStream familie produceert full-color uitvoer van variabele data met ultrahoge snelheid en van uitzonderlijke kwaliteit. De Océ JetStream systemen worden aangestuurd door Océ DigiDot® drop-on-demand kleureninkjettechnologie en koppelen snelheid en kwaliteit aan flexibiliteit en betrouwbaarheid. Ze bieden bovendien ongeëvenaard gebruiksgemak en soepele integratie in bestaande standaardworkflows. Snelheden variëren van 1.010 tot 3.030 full-color pagina’s in A4-formaat per minuut, met een webformaat tot 76 cm op bepaalde modellen. De Océ JetStream familie is tevens uitgerust met inline MICR voor inkjet, waarvan Océ in 2008 een van de pioniers was, en biedt tot twee extra steunkleuren op bepaalde modellen.

Rate this post

Print Friendly