Recent onderzoek van Infosource, een Zwitsers marktonderzoekbureau gespecialiseerd in de automatiseringsbranche in West- en Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika, toont aan dat Konica Minolta in Europa marktleider is binnen het segment van zwart-wit A3-multifunctionals (MFP’s). Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, had in het tweede kwartaal van 2011 in West- en Oost-Europa samen, een marktaandeel van 15 procent.

Konica Minolta won dit jaar met haar MFP’s eerder enkele awards. In januari kende Buyers Lab (BLI) de ‘Line of the Year 2011’-award toe aan de organisatie, voor het gehele MFP-portfolio. Daarnaast gaf BLI in januari 2011 de ‘Outstanding Achievement’-award aan de bizhub 363 voor energie-efficiëntie binnen de ‘A3/Ledger MFP’-categorie. In juli 2011 werd door Business Equipment Research and Test Laboratories (BERTL), de BEST award van BERTL toegekend aan de bizhub 423.

“Monochrome A3-multifunctionals vormen het hart van het printerpark van elke kantooromgeving,” zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland. “De A3-multifunctionals, zoals de bizhub 652, bieden zwart-witafdrukken en -kopieën van hoge kwaliteit, snelle scans en flexibele papierafhandeling- en afwerkingsmogelijkheden. Dat we in West- en Oost-Europa, met een marktaandeel van 15 procent, marktleider zijn binnen het segment van dit soort imagingsystemen voor kantooromgevingen, stemt ons dan ook extra tevreden.”

Rate this post

Print Friendly