DDinformatica presenteert komende maand haar nieuwe dashboard voor factuurverwerking. Dit dashboard is een aanvullende functionaliteit die in eerste instantie is ontwikkeld voor iFileFactuur, de softwareoplossing van DDinformatica voor de automatische afhandeling van inkoopfacturen.

Het dashboard maakt het mogelijk om primaire gegevens van de factuurstroom in één oogopslag inzichtelijk te maken. Zo creëert u een cockpit die uw financieel controllers bruikbare meet- en stuurinformatie biedt om het factuurverwerkingsproces nog beter in control te houden.

Het dashboard wordt standaard voorzien van tellers die weergeven hoeveel openstaande facturen nog verwerkt/gefiatteerd moeten worden (Work In Progress) en welk bedrag dit vertegenwoordigt. Daarnaast wordt ook het aantal afgehandelde facturen per periode (deze week, deze maand, jaar) getoond en het percentage te laat betaalde facturen.

Uiteraard kunnen deze standaard tellers naar wens van de gebruiker worden uitgebreid. DDinformatica biedt hiertoe ondersteuning en adviseert gebruikers bij de verdere optimalisatie van de factuurstroom.


Over iFileFactuur

iFileFactuur is de standaard softwareoplossing van DDinformatica om inkoopfacturen snel, foutloos en volledig geautomatiseerd te verwerken. Via een koppeling met het gebruikte financiële systeem wordt iedere factuur op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig betaald en automatisch digitaal gearchiveerd.

Over DDinformatica

DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

Rate this post

Print Friendly