Nijmegen – 27 september 2011 – Edmond Document Solutions, specialist en toonaangevend leverancier van strategische output management oplossingen, heeft onlangs een nieuwe standaardoplossing toegevoegd aan het Eddoc Weaver platform: White Paper Office. Met deze oplossing is de gebruiker in staat om altijd prints te maken met onder andere het juiste logo, de juiste lay-out, de juiste huisstijl ongeacht het soort document.

Edmond Document Solutions is een Nederlandse softwareontwikkelaar van output management oplossingen die allemaal zijn gebaseerd op het Eddoc Weaver platform.  Met de introductie van  Eddoc White Paper Office komt er een einde aan het voorbedrukte papier op kantoor.

“De Eddoc White Paper Office solution zorgt er definitief voor dat voorbedrukt papier niet meer nodig is en verouderd drukwerk tot het verleden behoort”, aldus Rudy Stueck, verantwoordelijk voor marketing & sales bij Edmond Document Solutions. “Deze module bespaart enorm op druk- en verwervingskosten, maar ook op kosten voor decentrale printers (aanschaf, onderhoud, cartridges) door een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden voor centraal printen op blanco papier. Elke print krijgt automatisch de goede lay-out, het juiste briefhoofd, logo en indien gewenst handtekening of het nu een brief is, afspraakbevestiging, magazijnbon, factuur of recept.”

Eddoc White Paper Office is snel te implementeren in elke printomgeving en de kosten voor de software zijn eenmalig en bovendien vlot terugverdiend door de blijvende en steeds terugkerende besparingen. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van Eddoc White Paper Office is een instructievideo beschikbaar: http://www.edmond.nl/nl/oplossingen/white-paper-office/

Het Eddoc Weaver platform bestaat uit meerdere oplossingen die elk op zich de gebruiker in staat  stellen om efficiënter, effectiever en gerichter om te gaan met uitgaande documentstromen. Stueck: ‘Uiteraard is Eddoc White Paper Office desgewenst te combineren met andere modules van Eddoc Weaver, de output management software van Edmond, waarbij de uiteenlopende functionaliteit elkaar versterkt. Een goed voorbeeld daarvan is Multi Channel Output waarbij naast print, de documenten bijvoorbeeld verzonden kunnen worden via e-mail of op een internetpagina beschikbaar kunnen worden gesteld of direct kunnen worden opgeslagen in een digitaal archief- of ECM-systeem. Eddoc Weaver levert hiermee een grote bijdrage in de richting van een papierarm kantoor. In ieder geval is het al een efficiënte manier om bijzonder kosteneffectief met documenten om te gaan.’

Over Edmond Document Solutions

Edmond Document Solutions is een handelsnaam van Edmond Research & Development  b.v. in Nijmegen, al ruim 18 jaar vooroplopend in de ontwikkeling van innovatieve technologisch geavanceerde softwareproducten voor slimme en snelle documentopmaak en dataconversie. Eddoc Weaver is het softwareproduct waarmee Edmond Document Solutions sinds 2009 een leidende positie heeft ingenomen in de wereld van Enterprise output management oplossingen en –toepassingen, met name op het gebied van klantcommunicatie.

Rate this post

Print Friendly