’s-Hertogenbosch, 26 september 2011 – Softwareleverancier ANVA en Everest, leverancier en ontwikkelaar van dynamische business process management oplossingen, kondigen een partnership aan. De partijen gaan intensief samenwerken aan nieuwe, innovatieve oplossingen voor de verzekeringsbranche. De combinatie van het softwareplatform van ANVA en de Aquima softwaresuite van Everest verlicht administratieve lasten van intermediairs en verzekeraars en maakt het mogelijk om een optimale samenwerking in de keten te bewerkstelligen.

Intermediairs en verzekeraars zijn continu bezig met het optimaliseren van hun processen. Kostenbeheersing en de behoefte aan controle zijn daarbij belangrijke thema’s. De innovaties van ANVA en Everest zullen de administratieve lasten van beide groepen verder verlagen. Door complexe businesslogica eenvoudig benaderbaar te maken vanuit verschillende applicaties, zoals de eigen internetportalen, wordt een belangrijke basis geboden voor het volledig automatiseren van processen zoals het offreren, vergelijken en geïnformeerd verlengen. Hiermee kan dan ook een grote mate van Straight Through Processing worden gerealiseerd.

Antoon Splinter, directeur bij Everest: “Er is veel behoefte aan slimme, innovatieve oplossingen binnen de verzekeringsbranche. De consument is veeleisend en verwacht een hoge mate van transparantie van verzekeraars en adviseurs. Door de samenwerking met ANVA kunnen we met onze jarenlange ervaring op het gebied van rule based business process management (BPM) nu ook voor de verzekeringsbranche toegevoegde waarde bieden. Zo leveren we een concrete bijdrage aan het aanbod in de verzekeringsbranche en de optimalisatie van de keten.”

Roel van Dijk, directeur bij ANVA: “Door de samenwerking met Everest zijn we in staat om onze klanten te voorzien van gevalideerde productspecificaties, tarieven en acceptatieregels. Hierdoor wordt het beheer van producten en tarieven voor onze klanten een stuk eenvoudiger en wordt de controleerbaarheid aanzienlijk vergroot.”

Rate this post

Print Friendly