De jarenlange factuurverwerking ervaring van ISProjects wordt gekoppeld gekoppeld aan de jarenlange SharePoint document management ervaring van Van Dinther.

Van Dinther en ISProjects hebben elkaar gevonden op het gebied van factuurverwerking bij woningcorporaties. ISProjects heeft veel kennis van financiële- en inkoopprocessen en Van Dinther van de branche. Gezamenlijk bieden zij een volledige oplossing aan de markt.

Over Van Dinther

Van Dinther Bedrijfsautomatisering B.V. biedt totaaloplossingen met Microsoft SharePoint op het gebied van Enterprise Content Management. Daaronder vallen o.a. document- en informatiebeheer, workflow management, web content management, record management, scanning, full tekst retrieval zoeken, versiebeheer, intranet, crm, etc. Meer informatie over van Dinther The Document Company.

Han van Dinther: “SharePoint DMS E-Content biedt vele mogelijkheden. Samen met de producten en kennis van IS Projects kunnen wij nu de volledige ECM suite bij onze klanten aanbieden.”

Over ISProjects

ISProjects is een toonaangevende leverancier van Procure to Pay oplossingen. We ondersteunen organisaties in diverse branches bij het optimaliseren en automatiseren van het inkoopproces, contract management en factuurverwerking. Meer informatie over de oplossingen van ISProjects.

Martijn Delfgaauw: “ISProjects ziet grote kansen in de samenwerking met Van Dinther vanwege de unieke positie die Van Dinther heeft in de woningbouwcorporatiemarkt!”

Corporatieplein 2011

Wij nodigen u van harte uit om 29 september de stand van Van Dinther op Corporatieplein 2011 te bezoeken om daar een vrijblijvende demo van de oplossing voor digitale factuurverwerking te bekijken! Meer informatie over de CorporatiePlein 2011

Rate this post

Print Friendly