Infor10 on the road Benelux 2011

Start: 25-10-2011 08:30
Eind: 25-10-2011 18:00
Locatie: Stoomschip de Rotterdam 3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam

ISProjects is sponsor van de grootste bijeenkomst voor Infor klanten, partners en product experts in Nederland, België en Luxembourg in 2011.

Neem deel aan “Infor10 on the Road” aan boord van ‘SS De Rotterdam’ op dinsdag 25 oktober. Tijdens dit evenement ontmoet u de Infor executives die u meer vertellen over de nieuwste technologie en product ontwikkelingen binnen Infor. “Infor10 on the Road” is de grootste bijeenkomst voor Infor klanten, partners en product experts in Nederland, België en Luxembourg.

Of uw aandachtsgebied nu op strategisch, technisch of operationeel niveau ligt, “Infor10 on the Road” is de perfecte gelegenheid om te zien hoe uw Infor oplossing zich zal ontwikkelen en waarde kan toevoegen aan uw organisatie.

Na deze dag bent u volledig op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen na het bijwonen van de plenaire sessie, uw productspecifieke middagprogramma en het netwerken in de exporuimte waar u kennismaakt met de Infor experts en de Infor partner community.

Bezoek de stand van ISProjects tijdens dit event voor een demonstratie en meer informatie over digitale factuurverwerking in Infor ERP LN of Baan.

Inschrijving en meer informatie over Infor10 on the road Benelux 2011

Meer informatie over ISP-Invoice voor Infor ERP LN of Baan

Voor meer informatie over neem contact op met ISProjects!

Rate this post

Print Friendly