DDinformatica heeft de documentopslag in ANVA DIS geoptimaliseerd. Vanaf de laatste versie van ANVA DIS kunnen alle door ANVA gegenereerde Word en PDF documenten worden opgeslagen in ANVA DIS. Dit vervangt de opslag van documenten in een folder op de ANVA bestandslocatie.

Door deze toevoeging bent u verzekerd van een betrouwbare opslag van uw documenten, die niet langer manipuleerbaar zijn. Daarmee is de opslag van ANVA documenten in ANVA DIS verder verbeterd.

Over ANVA DIS

ANVA DIS, een gezamenlijk product van ANVA en DDinformatica, is een standaard software toepassing die een uitstekende oplossing biedt voor het elektronisch beheren van uw cliëntendossiers gekoppeld aan ANVA. Elektronische dossiervorming en archivering met ANVA DIS is een vanzelfsprekendheid. Door de heldere structuur zijn documenten en dossiers snel terug te vinden en eenvoudig te raadplegen. En omdat documenten alleen beschikbaar worden gesteld aan degenen die daartoe gerechtigd zijn behoudt u te allen tijde controle. De integriteit van uw gegevens gaat wat ANVA DIS betreft voor alles.

Met ANVA DIS vormt dan ook een krachtig hulpmiddel waarmee assurantiekantoren snel en eenvoudig structuur en organisatie kunnen aanbrengen in uw documentenstroom. Daarmee bespaart ANVA DIS u veel tijd met ordening en zoeken naar dossiers en stukken.

Over DDinformatica

DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

Rate this post

Print Friendly