Printerveiling.nl, de veilingsite met grootformaat printers en/of benodigdheden in de wekelijkse veiling, maakt grootformaat toegankelijk voor iedereen. Iedereen kan meebieden en zo kans maken op grootformaat artikelen voor kleine prijzen. De website is een initiatief van Regma Nederland BV te Lelystad.

Printerveiling.nl van start

De grootformaat printerveiling gaat vandaag, dinsdag 13 september 2011, van start. Er zullen diverse printer producten en benodigdheden worden aangeboden die zeker de moeite van een bod waard zullen zijn. De te veilen kavels omvatten onder andere grootformaat inkjetprinters, led laser printers, softwarepakketten, plotterpapier, scanners, vouwmachines en occasions. De online veiling is makkelijk te volgen, bij de te veilen kavel staat de einddatum vermeld, zodat u niet naast het net vist.

Vriendelijkere investering

Regma wil met printerveiling.nl ook kleinere ondernemers de kans geven om de beste apparatuur aan te schaffen voor een vriendelijke prijs. Voor hen is het de afgelopen jaren vaak schuiven met investeringen en afschrijvingen en dankzij printerveiling.nl bepalen ze zelf wat ze uitgeven.

Grootformaat apparatuur voor diverse doeleinden

Grootformaat printapparatuur kent vele toepassingen. Grootformaat wordt veelvuldig gebruikt in de grafische wereld, maar ook door gemeenten, architecten en technische tekenaars in de bouwsector. Printerveiling.nl gunt iedereen de voordelen van grootformaat printen, kopiëren, drukken. De veiling duurt van maandag tot maandag. U kunt bieden door uw prijssuggestie in te dienen, het hoogste bod is bindend. Bied mee op www.printerveiling.nl en scoor uw grootformaat oplossingen voor een klein prijsje!

Rate this post

Print Friendly