Hoofddorp, 6 september 2011 – SAA Verzekeringen heeft onlangs besloten om hun inkomende factuurstroom te automatiseren met iFileFactuur van DDinformatica. Na het elektronisch dossier is dit de tweede oplossing van DDinformatica die SAA inzet om werkprocessen te optimaliseren.

Het accorderings- en administratieve verwerkingsproces van alle door SAA ontvangen facturen zal vanaf heden worden geautomatiseerd met de factuurverwerkingssoftware van DDinformatica, die gekoppeld is met het boekhoudprogramma van AFAS.

SAA Verzekeringen maakt al jaren gebruik van DDinformatica software voor elektronisch dossier beheer in AnvaDis. Door nu ook de inkoopfacturen automatisch te verwerken, zet SAA een nieuwe stap bij het optimaliseren van hun werkprocessen.

Over SAA Verzekeringen

SAA Verzekeringen is een gespecialiseerde dienstverlener die zich richt op professionele assurantiebemiddelaars. SAA verzorgt daarmee het beheer voor ruim 600.000 polissen. SAA staat voor een onderscheidend productaanbod en geavanceerde services en support. Aan de totaaloplossing van SAA ligt een sterk innoverend vermogen ten grondslag.

Met 18 volmachten van, en maar liefst 150 provinciale aanstellingen bij vooraanstaande verzekeraars biedt SAA Verzekeringen een uniek ruime keuze aan verzekeringen. Onder de vlag van diverse private labels en eigen merken ontwikkelt SAA daarnaast voortdurend nieuwe producten. De specialisaties van SAA – automotive, beurs, agri, transport en binnenvaart – dragen verder bij aan het concurrerend vermogen van haar intermediairs.

Over DDinformatica

DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

Rate this post

Print Friendly