Utrecht, 9 september 2011. – MultiCopy Utrecht-West verhuist op 12 september van de Van Vollenhovenlaan naar de Beneluxlaan 25, precies aan de overkant. Deze verhuizing is de laatste stap in de integratie van de drie Utrechtse MultiCopy bedrijven om tezamen als MultiCopy | The Communication Company voor de Utrechtse bedrijven en organisaties de complete communicatieondersteuner te zijn.

Ondernemer Thedor Hoksbergen die al eigenaar was van de vestigingen op de Drift en Moreelsepark/Hoog Catharijne, heeft recent de vestiging in West overgenomen van de oude eigenaren. “We hebben nu in Utrecht drie advies- en productiecentra, waarmee we ons totaalpakket aan diensten dichterbij onze klanten willen brengen”, aldus Hoksbergen.

Breed dienstenpakket

MultiCopy Utrecht | The Communication Company biedt vanuit de drie locaties een breed dienstenpakket. Tim Lammers, vestigingsmanager van MultiCopy Utrecht West: “De meeste bedrijven kennen ons van druk- en printwerk, maar we doen en kunnen veel meer. Van design tot het verzorgen van opvallende direct mailings. Van crossmedia campagnes tot beurspresentaties. Van promotionele artikelen tot Printing on Demand. Van duurzaam drukwerk tot huisstijlmanagement en veel meer.”

Thedor Hoksbergen: “Juist omdat wij organisaties op veel terreinen in hun communicatie kunnen ondersteunen, willen we ook dichtbij zijn. Daarom hebben we nu ook de derde vestiging erbij, worden we binnenkort ook PostNL Business Points en hebben onze bedrijven gerestyled tot zakelijke communicatieadvies centra met innovatieve productiefaciliteiten.”

Nieuw adres

Het nieuwe adres van MultiCopy Utrecht West is Beneluxlaan 25. Het telefoonnummer (030-2910016) blijft hetzelfde.

Rate this post

Print Friendly