Utrecht, 12 september 2011 – Nessos, specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) en Document Management (DMS), stelt Pim van Ekelenburg (52) aan als principal ECM-consultant. Pim is een zeer ervaren, gedreven en resultaatgerichte consultant op het vlak van bedrijfskundige en functionele aspecten van ECM-oplossingen. Hij heeft brede kennis op het gebied van business processen en kent zeer veel ECM-platformen en -oplossingen. Met de aanstelling van Pim verstevigt Nessos haar marktpositie en kan zij verder groeien in de ECM-markt.

Het belang en de omvang van ongestructureerde datastromen binnen organisaties nemen sterk toe. Organisaties staan daardoor voor uitdagende en complexe vraagstukken. Zij worden door regelgeving verplicht om deze data te structureren maar zien zich ook geconfronteerd met nieuwe klanteisen voor bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van informatie via internet. Het is voor veel organisaties moeilijk om de gevolgen van deze toename aan data te overzien en om aan te sluiten op deze ontwikkelingen. Nessos richt zich als kennispartner op het optimaliseren van deze ongestructureerde informatiestromen.

Pim over zijn keuze voor Nessos: “Ik ben hiervoor bij verschillende organisaties werkzaam geweest, zowel in commerciële functies als in managementfuncties. Daarnaast ben ik gecertificeerd ECM-master en docent. Ik heb daardoor veel kennis van ECM, maar ook van de manier waarop mensen binnen organisaties kijken naar ECM. Met name dat menselijke aspect, waar kunnen zij met hun vragen terecht, maar ook het delen van de kennis en het inzichtelijk maken van de processen, is voor mij belangrijk. Bij Nessos kan ik die bedrijfsmatige kant benutten en daarnaast de kennis die ik heb over ECM delen.”

Ernesto Lopez Vega, managing partner en mede oprichter van Nessos: “Wij helpen organisaties beter te functioneren door het optimaliseren van de informatiestromen. Pim heeft zeer veel kennis van ECM en wordt in dit vakgebied gezien als een autoriteit. Daarnaast heeft Pim een bedrijfskundige achtergrond waardoor hij organisaties goed kan assisteren bij het inzichtelijk maken wat de implementatie van een ECM-systeem met zich meebrengt, op korte en op langere termijn.”

Over Nessos

Nessos is specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM). Nessos biedt consultancy-diensten en ondersteuning voor adequaat beheer van ongestructureerde informatie (e-mails, documenten, faxen, foto’s, etc.) binnen organisaties. Dit doet Nessos door het geven van adviezen, het verrichten van productselecties en het projectmatig realiseren van oplossingen. Daarnaast ondersteunt Nessos ICT leveranciers bij implementatie van producten bij klanten. Hiermee zijn ze in staat de brug te slaan tussen business en leverancier.

Nessos is een onafhankelijke partij en werkt nauw samen met de Enterprise Content Management Association, AIIM. Nessos is gevestigd in Utrecht.

ECM specialist Nessos stelt Pim van Ekelenburg aan als principal ECM-consultant
1 (20%) 1 vote

Print Friendly