‘s-Hertogenbosch, 7 september 2011 – Océ, toonaangevend leverancier in oplossingen voor het digitaal beheren en afleveren van documenten, kondigt de Océ ColorWave® 300 2nd Edition voor grootformaat printen, scannen en kopiëren in kleur en zwart-wit aan.

Bespaart ruimte en investeringskosten

In 2010 bracht Océ de Océ ColorWave 300 uit, een grootformaat all-in-one systeem voor printen, kopiëren en scannen. Met dit systeem hoeven bedrijven niet meer te investeren in afzonderlijke printers en scanners voor grootformaat documenten in kleur en zwart-wit. Met het unieke bovenste uitvoerrek worden grootformaat documenten automatisch boven op het systeem gestapeld, waardoor u waardevolle vloerruimte bespaart omdat er geen aparte aflegtafel nodig is. “Een van de belangrijkste voordelen is de verwerkingssnelheid. De Océ ColorWave 300 heeft een geïntegreerde controller, en beschikt bovendien over een geïntegreerde scanner en copier, zodat we meer ruimte overhouden”, zo meldt Marcel Bielleman, engineer bij Swisslog Ergotrans.

De Océ ColorWave 300 2nd Edition biedt bedrijven op het gebied van architectuur, techniek, bouw en reprografie nu nog meer productiviteit. Het systeem is ideaal voor bedrijven met beperkte ruimte die het hoogste rendement willen behalen op hun investering in documentproductie.

Productief printen, kopiëren en scannen – in kleur en zwart-wit

In hun 100% onafhankelijke beoordeling van de belangrijkste voordelen voor de consument melden BERTL-analisten dat de Océ ColorWave 300 multifunctionele printer de gebruiker “uitzonderlijk gebruiksgemak, laag energieverbruik en een robuuste constructie” te bieden heeft.

De Océ ColorWave 300 2nd Edition voegt extra productiefunctionaliteit toe aan het reeds bewezen Océ ColorWave 300 concept. De keuze van twee geïntegreerde online vouwers maakt een volledig geautomatiseerde workflow mogelijk voor het afleveren van gevouwen uitvoer met een consistent hoge kwaliteit. Omdat de online vouwers volledig zijn geïntegreerd, hebben gebruikers toegang tot de scan- en printfuncties zonder dat de vouwer hoeft te worden verwijderd. Vouwopties kunnen worden geselecteerd via het bedieningspaneel, de printer driver en tools voor het verzenden van opdrachten. Backchannel communicatie tussen het systeem en de vouwer staat garant voor een betrouwbare werking.

Met de Océ ColorWave 300 2nd Edition kunnen gebruikers grootformaat documenten in kleur en zwart-wit in één stap printen, kopiëren en scannen, dankzij de groene knop van Océ. De unieke Océ Image Logic technologie is uitgebreid met scan- en kopieerfuncties voor gevouwen documenten en documenten met annotaties in kleur. Océ Image Logic corrigeert automatisch vouwlijnen en achtergrond van lagere kwaliteit, zonder dat informatie verloren gaat. Annotaties in kleur zoals fluorescerend geel blijven intact en worden gereproduceerd.

De krachtige controller verwerkt in een handomdraai alle gangbare bestandsformaten – HP-GL/2, PDF, DWF, JPEG – zonder aan snelheid in te boeten. Bovendien kunnen gebruikers documenten printen en scannen via een USB-device. En de functies voor gelijktijdig printen, scannen, kopiëren en bestanden verwerken maken de Océ ColorWave 300 2nd Edition tot een uiterst productief all-in-one systeem voor kleur en zwart-wit.

Gericht op een duurzame groei van uw bedrijf

Met de Océ ColorWave 300 2nd Edition kunnen technische CAD-tekeningen in zwart-wit op een rendabele manier worden geprint, kan kleur worden toegevoegd ter verbetering van technische documenten en kan reclamemateriaal in kleur worden geproduceerd. Het systeem biedt het gebruiksgemak en de efficiency van een Océ zwart-wit systeem en de veelzijdigheid van een kleurenprinter.

Verspilling behoort voorgoed tot het verleden door automatische herkenning van het formaat van originelen en media, plus functies voor beeldpositionering. En uw werkomgeving blijft vrij van ozon, stof en geuren. “De Océ ColorWave 300 2nd Edition tilt productiviteit en workflow efficiency naar een hoger plan”, aldus Michael Boyle, Océ International Marketing Director. De Océ ColorWave 300 2nd Edition kan onmiddellijk worden geleverd.


Rate this post

Print Friendly